Reclamă

Kourtney Kardashian a apărut cu pantalonii descheiați în plină stradă. Vedeta se ținea de mână cu soțul Travis Barker în Los Angeles

Kourtney Kardashian a apărut cu pantalonii descheiați în plină stradă. Vedeta se ținea de mână cu soțul Travis Barker în Los Angeles. Pare că burtica de gravidă este din ce în ce mai mare, lucru care nu o pune în dificultate atunci când vine vorba de haine pentru că nu mai are de ceva timp inhibiții legate de corpul ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 iulie 2023, 8:00

Vedeta în vârstă de 44 de ani, al cărei al patrulea copil va fi un băiat, a purtat, de asemenea, un top negru cu mâneci lungi și cizme pentru a-l însoți pe fondatorul DTA Records, în vârstă de 47 de ani, spre cafeaua de dimineață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian a apărut cu pantalonii descheiați

Între timp, Travis și-a prezentat mâinile tatuate într-un tricou alb, învechit, blugi negri și adidași din pânză. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 15 luni. Ei au avut parte de trei ceremonii de nuntă în 2022. Acestea au avut loc pe 4 aprilie, 15 mai și 22 mai, potrivit DailyMail.

Recent, Barker i-a spus fiicei sale de 17 ani, Alabama Luella Barker, prin intermediul Complex’s GOAT Talk, că se gândește să-și numească fiul nenăscut „Rocky 13”, deoarece „Rocky George a cântat la chitară pentru Suicidal Tendencies și 13 este cel mai mare număr din toate timpurile”.

Artistul a adăugat că Rocky 13 ar putea fi privit și ca un tribut adus filmului din 1976 al lui John G. Avildsen, Rocky, deoarece este „cel mai tare film de box din toate timpurile”.

Kourtney Kardashian urmează să devină mamă, însă ea mai are trei copii din fosta sa relație cu Scott Disick. Vedeta, de 44 de ani, este mama lui Penelope, 11 ani, Reign, 8 ani și Mason, 13 ani. Diva, care s-a căsătorit cu Travis Barker, a decis că este momentul să-și mărească familia. Ea a anunțat că așteaptă cel de-al patrulea copil în timpul concertului soțului său.

Reclamă
Kourtney Kardashian, cu pantalonii descheiați, pe stradă
Kourtney Kardashian urmează să devină mamă, însă ea mai are trei copii din fosta sa relație cu Scott Disick / Profimedia Images

Kourtney are multe proiecte în care este implicată

Pe lângă bucuria imensă că urmează să fie mamă din nou, Kourtney este „atât de încântată să lanseze în sfârșit” un produs capsulă de slăbit. Acesta costă 40 de dolari numit Curb prin intermediul companiei ei de suplimente Lemme.

Reclamă

„Lemme Curb a fost în discuție cu consiliul nostru medical în ultimii doi ani. Știința ne-a arătat că vârfurile de glucoză provoacă pofte nedorite, stres, epuizare și chiar îmbătrânire mai rapidă și somn prost, așa că tocmai de aceea am creat Lemme Curb pentru a ajuta la reducerea poftei de zahăr și pentru a ajuta la menținerea nivelurilor sănătoase de zahăr în sânge.”

Fondatorul Poosh a adăugat: „Și, de asemenea, aș dori să spun că, în calitate de femeie însărcinată, nu voi lua Lemme Curb. Toate poftele mele sunt foarte dorite. Le vreau pe toate”.

Kardashian speră că suplimentul ei Curb va fi primit mai bine decât gumele ei probiotice Purr cu aromă de ananas care pretind că asigură sănătatea vaginului femeilor. Din păcate, acestea au fost considerate „neetice” de obstetricieni și experții în sănătate în februarie.

În prezent, Kourtney produce și joacă în cel de-al treilea sezon al familiei ei celebre Keeping Up with the Kardashians. Pe 7 mai, The Kardashians a câștigat triumfător cel mai bun serial docu-reality la premiile MTV Movie & TV 2023.

Kourtney a fost primul membru al familiei ei care a jucat într-un reality show.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×