Reclamă

Kourtney Kardashian a spus că e mai fericită de când s-a îndepărtat de familia sa. De ce s-a certat cu Kim Kardashian

Premiera sezonului 4 al filmului „The Kardashians” le-a avut în prim plan pe cele două surori ducându-și cearta la un nivel destul de înalt. Kourtney Kardashian a spus că e mai fericită de când s-a îndepărtat de familia sa. De ce s-a certat cu Kim Kardashian.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 septembrie 2023, 6:36

În timpul premierei noului sezon al reality show-ului, cearta surorilor din sezonul trecut a continuat, făcându-le pe Kim, în vârstă de 42 de ani, și pe Kourtney, în vârstă de 44 de ani, să aibă câteva schimburi aprinse de replici și să ajungă la un punct de contitură în relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiunile au apărut pentru prima dată între cele două după ce Kim a acceptat să facă un parteneriat Dolce & Gabbana sezonul trecut. Kourtney a s-a supărat că Kim a făcut colecția cu casa de modă care i-a proiectat nunta. Lupta lor nu a fost niciodată rezolvată complet, niciuna nu a reușit să vadă perspectiva celeilalte.

Kourtney Kardashian a spus că e mai fericită de când s-a îndepărtat de familia sa

La începutul noului episod, faimoasa familie se pregătea să plece la Cabo San Lucas, Mexic, pentru o evadare în familie. Cu toate acestea, Kourtney nu a participat. Kim a recunoscut apoi la confesional că nu au reușit să treacă peste dramă.

Într-o confesiune separată, Kourtney a spus că cu trei zile înainte de plecare a avut o discuție aprinsă cu Kim.

Kim a explicat că trebuia să se întoarcă la Milano pentru o cină ca parte a campaniei Dolce & Gabbana și a invitat-o pe Kourtney să vină cu ea. Kourtney a refuzat politicos și a remarcat că „o susține întotdeauna” pe Kim, dar nu „crede că este grozav” cum a inițiat colaborarea.

Reclamă

Acest lucru a reaprins dezbaterea dintre surori. Kim a subliniat cât de confuză era că Kourtney încă nu a trecut peste ceea ce s-a întâmplat la nunta ei din mai 2022 cu Travis Barker. Deși Kim a susținut că la nuntă nu s-a întâmplat nimic, Kourtney a răspuns: „Cred că a fost ceea ce ai văzut la nuntă. Ai văzut acest lucru care era al meu și nu era al tău și l-ai vrut”.

Kim a negat afirmațiile, insistând că Kourtney a „greșit” și că „a făcut totul pentru a se îndepărta” de stilurile prezentate la nunta ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardashian, furioasă, în timp ce vorbește la telefon cu Kourtney
Kim a negat afirmațiile, insistând că Kourtney a „greșit” și că „a făcut totul pentru a se îndepărta” de stilurile prezentate la nunta ei / Profimedia Images

Kourtney susține că Kim face tot ce poate ca să o rănească

Kourtney s-a dezlănțuit apoi asupra lui Kim. „Asta este tot ce poate gândi mintea ta egoistă. Nu poți suporta ca altcineva să fie în centrul atenției. Ai venit la nunta mea, nu puteai fi fericită. Te-ai plâns din clipa în care ai ajuns acolo până în clipa în care ai plecat. Nu puteai fi fericită pentru mine, nu puteai fi fericită că am fost în centrul atenției.”

Kim a fost surprinsă de comentariile surorii ei și i-a cerut să reflecteze asupra a ceea ce spune: „De ce mă urăști atât de mult și de ce ești atât de supărată pe mine? Am fost atât de fericită pentru tine. Ai o răzbunare serioasă. Ne urăști, ești o persoană diferită, toți vorbim despre asta”.

„Pentru că nu mai am nevoie de voi. Nu am nevoie să fac parte din asta”, a răspuns Kourtney.

Kim a dat mai apoi mai multe detalii. „Toți prietenii tăi ne spun că ne plângem. Tu crezi că ei te susțin, dar toți vin la noi mai apoi spunându-ne contrariul. Suntem cu toții confuzi și suntem într-un grup etichetat „Nu Kourtney”. Trebuie să transmitem ce ne spun prietenii tăi și să ne dăm seama de ce ești o persoană atât de diferită. De ce ai această răzbunare.”

Kourtney a răspuns spunând că nu dorește să facă parte din asta, dar Kim a adăugat: „Îmi barezi totul și eu încerc tot ce pot să mă împac cu tine”.

Fondatorul Poosh nu a fost convinsă de ceea ce a auzit, deoarece a reiterat: „Este vorba despre tine, ești un narcisist. Totul este despre tine. Orice faci, este despre tine și despre cum arată lumea ta”.

Cearta dintre cele două a avut un final fericit

În cele din urmă, Kim s-a săturat și a întrebat-o pe sora ei dacă este fericită. Kourtney s-a grăbit să răspundă, spunându-i lui Kim: „Da, dar nu când sunt la telefon cu tine”. Ea a adăugat mai târziu: „Am o viață fericită și acea fericire vine atunci când mă îndepărtez de voi.”

Kim a încercat încă o dată și i-a spus lui Kourtney: „Ei bine, copiii tăi au venit la mine cu probleme pe care le au și am vorbit despre cum ești tu”.

Acest lucru a făcut-o pe Kourtney să izbucnească în lacrimi. „Este util? Îi adaugi într-o luptă doar pentru a avea ceva de spus. Sunteți tu și prietenii mei și copiii mei și toată lumea împotriva mea. Ești doar o vrăjitoare nenorocită.”

În ciuda schimbului aprins de cuvinte, Kourtney și Kim au ajuns în cele din urmă la o înțelegere.

„Mi s-a părut că Kim folosea orice armă pentru a mă răni. Ca și cum îi arma pe toți împotriva mea”, a spus Kourtney. „Cred că am ajuns amândouă într-un loc de care nu eram mândre.”

Într-o confesiune separată de Kim, ea a adăugat: „Cred că conversația telefonică a fost cu adevărat dureroasă. Mi-am amintit de această caracteristică care este în familia mea de atâția ani. Spunem lucruri răutăcioase care ne rănesc și cu asta lucrez din greu la terapie. Și când îmi amintesc de aceste lucruri, este într-adevăr dureros. De ce m-ar trata familia mea așa? Vreau să-mi protejez energia și să fiu în preajma energiei pozitive și a vibrațiilor bune. În Palm Springs cu soțul meu este locul în care se află această energie.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×