Reclamă

Vedeta care a stat 40 de zile în casă după ce a născut. Care e motivul pentru care a refuzat să plece de lângă bebelușul ei

Vedeta care a stat 40 de zile în casă după ce a născut a dezvăluit abia acum decizia ei. Mărturisirea a fost făcută în timpul reality show-ului pe care îl are alături de familia sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 iunie 2024, 7:00

Kourtney Kardashian Barker a decis să nu-și părăsească casa timp de 40 de zile după ce l-a născut pe Rocky Thirteen. În episodul din această săptămână din The Kardashians, co-fondatorul Lemme, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că nu a plănuit să-și părăsească casa pentru o perioadă lungă de timp după ce și-a întâmpinat fiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a stat 40 de zile în casă după ce a născut

Vorbind cu surorile Kim Kardashian și Khloé Kardashian, Kourtney a vorbit despre alegerea ei.

„Îți vine să crezi că ești o mamă de patru copii?”, a întrebat-o Kim pe Kourtney, care i-a răspuns: „Da, mamă de patru copii. Uneori mi-aș dori să pot face totul peste tot. Singurul lucru pe care l-aș face este să fiu strictă de la început”.

Într-o confesiune, Kourtney a explicat că a stat acasă pentru o vreme, ca să-și lase corpul să se vindece.

„În multe culturi diferite, femeile nu ies din casă după ce au un copil timp de 40 de zile, pentru a-ți lăsa corpului să aibă timp să se vindece”, a mărturisit Kourtney. „Îmi place foarte mult parenting-ul de atașament. Chiar nu mă separ de el. Îmi place să fiu acasă acum. Timpul meu este dedicat îngrijirii copilului meu și creării unei legături cu el.”

Reclamă

În iunie, Kourtney și soțul Travis Barker au postat o poză în timp ce stăteau cu fiul lor de 8 luni, Rocky. Imaginea a fost preluată de fiica lui Travis, Alabama Luella, pe Instagram Story.

„Oamenii mei preferați 🫶”, a scris Alabama, semn că familia lor este una extrem de unită deși părinții ei nu mai sunt acum împreună.

Reclamă

În imagine, Kourtney se dadea cu ruj în timp ce își ținea fiul în brațe, în timp ce Travis, în vârstă de 48 de ani, stătea lângă ei cu gluga ridicată.

Kourtney și Travis sunt discreți cu creșterea fiului lor

Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt un cuplu sudat, iar nașterea copilului lor i-a unit și mai mult. Cei doi au trecut prin multe momente dificile. Kourtney s-a confruntat în trecut cu probleme de fertilitate, iar ulterior a întâmpinat greutăți pe timpul sarcinii. Se pare că acest lucru a făcut-o pe Kourtney să fie mai grijulie ca niciodată când vine vorba de copilul ei.

În trecut s-a aflat că Kourtney și-a prezentat copilul familiei sale, dar acest lucru s-a întâmplat doar în baza unei invitații. Kourtney și Travis au decis ca cel mic să întâlnească membrii familiei pe rând. Presa a scris că Kourtney s-a temut de bacteriile cu care micuțul ar putea intra în contact. Ea a vrut să-și protejeze copilul și să nu-l expună riscului de a lua diferiți germeni.

Cei doi soți nu au publicat nicio imagine cu chipul băiețelul lor până în acest moment. Acest lucru este total neobișnuit în familia femeii, surorile sale postând constat imagini cu copiii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×