Reclamă

Vedeta care a aniversat recent 18 ani de căsătorie. E din ce în ce mai rar un mariaj atât de lung la Hollywood

Vedeta care a aniversat recent 18 ani de căsătorie este des menționată în presa internațională la categoria vedetelor cu o familie frumoasă. Nicole Kidman, căci despre ea este vorba, a publicat o fotografie cu soțul Keith Urban pentru a sărbători căsnicia lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 8:31 / Actualizat: 27 iunie 2024, 12:31

Actrița și starul muzicii country s-au căsătorit la Sydney în 2006 și au împreună două fiice. Sunday și Faith sunt împlinirea lor și formează alături de ele una dintre cele mai frumoase familii de celebrități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a aniversat recent 18 ani de căsătorie

Pe data de 25 iunie, actrița, în vârstă de 57 de ani, a marcat cea de-a 18-a aniversare a nunții sale, împărtășind o fotografie romantică. În imaginea personală, Kidman este desculță și poartă o rochie colorată cu model în timp ce stă întinsă pe un zid de piatră la malul mării.

Vedeta muzicii country, în vârstă de 57 de ani, stă alături de ea cântând la o chitară acustică. El este, de asemenea, desculț și îmbrăcat într-o cămașă roz și pantaloni negri.

Kidman a descris simplu postarea sa: „Pentru totdeauna ❤️”, adăugând hashtag-ul „la mulți ani”.

Reclamă

Câțiva dintre prietenii celebri ai perechii și-au lăsat urările de bine în comentarii, inclusiv Naomi Watts, care a scris: „Aceasta pare dragoste adevărată ❤️🙌❤️ cerească 🙌❤️”.

Rita Wilson a comentat: „Vă iubesc pe amândoi. La mulți ani, iubiți. ❤️”.

Cum s-au cunoscut cei doi soți

Reclamă

Kidman și Urban, care s-au întâlnit pentru prima dată la gala G’Day din SUA în 2005, s-au căsătorit anul următor într-o ceremonie la lumina lumânărilor la St. Patrick’s Estate din suburbia de pe plaja din Sydney, Manly, Australia. Cei doi au devenit părinți pentru fiica Sunday Rose, în iulie 2008, iar mai apoi pentru Faith Margaret în decembrie 2010.

Cuplul s-a confruntat cu o perioadă dificilă la începutul căsniciei lor, când Urban se lupta cu dependența.

Bărbatul a discutat despre această perioadă dificilă la începutul acestui an. El a ținut un discurs emoționant în onoarea soției sale la cea de-a 49-a gală AFI Life Achievement Award. El i-a mulțumit lui Kidman pentru că l-a iubit și l-a susținut mereu, în special în timpul recuperării sale.

„Ne-am căsătorit în iunie 2006. La doar patru luni de la căsnicie, dependențele mele, în legătură cu care nu am făcut nimic, ne-au zdrobit căsnicia”, a spus cântărețul „Straight Line” în discursul său conform unui videoclip de la eveniment.

„La patru luni după căsătorie, am fost la dezintoxicare timp de trei luni. Habar n-aveam ce avea să se întâmple cu noi. Dacă vrei să vezi cum arată cu adevărat dragostea în acțiune, dă-i un vârtej”, a continuat Urban. „Nic a împins fiecare voce negativă. Și iată-ne în seara asta, 18 ani mai târziu.”

Ce spune Nicole Kidman despre Urban și de ce îl consideră dragostea vieții sale

Kidman a vorbit despre dragostea ei pentru Urban într-un interviu pentru numărul special de aniversare a 50 de ani de PEOPLE în aprilie.

„Sunt atât de norocoasă că îl am pe Keith, care este dragostea mea, iubirea mea profundă”, a spus ea.

„A fost ziua mea, când am împlinit 38 de ani. El stătea afară cu gardeniile mele la ora 5 dimineața, la casa mea din New York”, a spus Kidman în 2019. „Atunci am spus că acesta este bărbatul cu care sper să mă căsătoresc.”

„În acel moment am crezut că el era dragostea vieții mele”, a spus ea. „Poate că asta se datorează faptului că sunt profund romantică, sau sunt actriță, sau am și o credință puternică. Dar am știut că el este.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×