Reclamă

Cara Delevingne a făcut senzație pe covorul roșu de la Vogue World Paris. Modelul și-a făcut apariția într-o ținută cu sutien conic

Cara Delevingne a făcut senzație pe covorul roșu de la Vogue World Paris. Modelul internațional și-a făcut apariția într-o ținută cu corset și sutien conic. Imaginile cu Cara fac înconjurul lumii și țin primele pagini din presa de peste hotare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iunie 2024, 6:10

Cara Delevingne a purtat un body asemănător cu celebrul sutien Jean Paul Gaultier al Madonnei. Momentul a avut loc la 34 de ani după ce cântăreața a debutat în corsetul conci în timpul turneului mondial Blonde Ambition din 1990.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cara Delevingne a făcut senzație pe covorul roșu de la Vogue World Paris

Cara Delevingne s-a asigurat că va întoarce toate privirile asupra sa. Aceasta a purtat un corset nud similar, care a fost semnat în trecut de Jean Paul Gaultier, cu bretele cu o pălărie unică în stil marinar.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cara Delevingne într-o ținută cu sutien conic la Vogue World Paris
Modelul și-a făcut apariția într-o ținută cu sutien conic / Profimedia Images

Cara a fost cea care a strălucit atunci când a apărut pe covorul roșu, iar paparazzi au profitat de această ocazie pentru a poza din cele mai bune unghiuri.

Reclamă

Între timp, Eva Longoria a impresionat și ea pe covorul roșu și i s-a alăturat Carei, scrie PageSix.com.

Vogue World Paris a furat atenția tuturor cu evenimentul organizat pentru ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris, organizând totodată un spectacol cu tematic în jurul Jocurilor Olimpice.

Cu o lună înainte de deschiderea Jocurilor de la Paris, spectacolul a marcat 100 de ani de la ultimele Jocuri Olimpice de la Paris, în 1924. Cântărețul Pharrell Williams, Kendall Jenner și Gigi Hadid au fost printre vedetele prezente la marele eveniment.

Reclamă

Cara Delevingne a fost fotografiată într-o dispoziție foarte bună. În ciuda evenimentelor nefericite care au avut loc în viața sa, vedetă a încercat să rămână tot timpul optimistă și să se bucure de marele eveniment. Paparazzi au surprins-o stând de vorbă cu celelate modele prezente pe covorul roșu.

Cara Delevingne și-a pierdut casa într-un incendiu

Cara Delevingne și-a pierdut conacul în valoare de 7 milioane de dolari. Proprietatea divei se afla în Los Angeles și a fost mistuită de flăcări într-un incendiu devastator în luna martie a acestui an.

Diva a stat o vreme la Londra. În ciuda faptului că nimeni nu a fost rănit în incendiu, casa Carei a fost complet distrusă.

Rapoartele au arătat că o defecțiune electrică a declanșat un incendiu agresiv. Incendiul a distrus peste 8.000 de metri pătrați.

Cara Delevingne a împărtășit vestea dureroasă cu comunitatea ei din mediul online. Diva s-a temut că cele două pisici ale sale ar fi pierit în flăcări.

„Inima mea este zdrobită astăzi. Nu pot să cred. Viața se poate schimba într-o singură clipă. Așa că prețuiește ceea ce ai”, a spus Cara la acel moment.

Ulterior, vedeta a descoperit că animăluțele sale au fost salvate și a comunita fanilor vestea cea bună. Cara Delevingne trece printr-o perioadă a transformărilor.

Aceasta a renunțat la consumul de alcool și de substanțe interzise pentru a-și reface complet viața. Fanii s-au îngrijorat atunci când au văzut-o desculță într-un aeroport.

De atunci, Cara Delevingne și-a schimbat complet viața și a încercat să-și refacă relațiile de prietenie, dar și cariera. Vedeta este sinceră cu publicul larg și cu modul în care s-a schimbat viața ei în ultima perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×