Reclamă

Joe Jonas a fost surprins alături de o brunetă misterioasă. Cine ar putea fi noua iubită a cântărețului

Joe Jonas a fost surprins alături de o brunetă misterioasă. Fanii se întreabă deja cine ar putea fi noua iubită a cântărețului. Imaginile apar după ce s-a zvonit că Joe Jonas ar putea să aibă o relație cu Demi Moore.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2024, 6:46

Joe Jonas s-a despărțit recent de modelul Stormi Bree. Cântărețul a fost văzut de această dată în compania unei femei misterioase. El și bruneta focoasă au petrecut momente pline de tandrețe pe o plajă din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas a fost surprins alături de o brunetă misterioasă

Joe Jonas a fost fotografiat bucurându-se de timpul liber alături de o brunetă superbă pe o plajă din Atena, Grecia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe Jonas la bustul gol alături de o brunetă misterioasă care poartă un costum de baie albastru
Joe Jonas s-a bucurat de o vacanță de vis în Grecia / Profimedia Images

Imaginile apar la doar câteva săptămâni după ce s-a despărțit de iubita lui, Stormi Bree. Bree, în vârstă de 33 de ani, și membrul trupei Jonas Brothers, în vârstă de 34 de ani, au avut o relație de scurtă durată.

Reclamă

De data aceasta Joe a fost văzut cu o femeie cu părul brunet. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au ținut de mână, iar mai apoi s-au relaxat pe plajă. La un moment dat, bruneta l-a ciupit în mod jucăuș pe cântăreț de nas. Joe încearcă să treacă peste divorțul său de Sophie Turner.

Imaginile vin în urma zvonurilor potrivit cărora Joe și actrița Demi Moore, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi apropiat la începutul lunii iunie după ce au petrecut mai mult timp împreună la Gala amFAR de la Cannes, în Franța.

Demi Moore Și Joe nu au comentat zvonurile potrivit cărora ar putea avea o relație. Acum cântărețul se bucură de compania unei alte femei, scrie PageSix.

Reclamă

Bruneta misterioasă și-a etalat fizicul de invidiat într-un costum de baie dintr-o singură piesă. În prezent nu se cunoaște identitatea brunetei.

Cântărețul nu a vorbit despre o posibilă relație, dar fanii par nerăbdători să afle cine este femeia care îl face fericit pe Joe Jonas.

Ce legătură există între Joe Jonas și Demi Moore

Joe Jonas a avut o apariție surpriză la Gala amFAR de la Cannes. Fratele său, Nick Jonas, era așteptat să susțină un moment artistic, însă în locul acestuia pe scenă a urcat Joe.

Presa scrie că Demi Moore are o relație de prietenie cu Nick jonas și cu fosta iubită a acestuia, Miley Cyrus. Apropiații actriței spun că aceasta l-ar fi cunoscut pe Joe cu puțin înainte de momentul de la Gala amFAR.

„Demi și Joe au legat o relație de prietenie. Au prieteni comuni și s-au împrietenit rapid”, a spus o sursă apropiată a actriței. Un alt apropiat a speculat că Demi și Joe ar avea o relație romantică. În ciuda zvonurilor apărute în online, Joe și-a petrecut vacanța în compania unei brunete superbe în Grecia.

Demi Moore nu a vrut să dea curs speculațiilor legate de o posibilă relație cu artistul internațional. Presa scrie că Joe Jonas a trecut peste despărțirea de Stormi Bree.

Joe și modelul au avut o relație de 5 luni. Apropiații cântărețului susțin că „relația s-a răcit” și că „viața sa amoroasă nu este o prioritate în rândul celorlalte angajamente”.

„Joe are un program aglomerat între copiii săi și cariera lui, așa că viața romantică trebuie să treacă pe planul secundar”, a spus un prieten al artistului pentru DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×