Reclamă

Are un corp de invidiat, dar îl ascunde sub prosop. Cine este vedeta care a făcut furori în costum de baie

Are un corp de invidiat, dar îl ascunde sub prosop. Vedeta care a făcut furori în costum de baie este chiar Heidi Klum. Modelul, în vârstă de 51 de ani, s-a bucurat de o vacanță de vis în Porto Cervo, Italia. Blondina s-a aflat în vacanță cu familia sa, inclusiv fiica ei Leini, în vârstă de 20 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iunie 2024, 6:38

Heidi Klum s-a bucurat de un moment de relaxare în Porto Cervo. Alături de ea au fost cei patru copii ai săi și soțul Tom Kaulitz. Supermodelul are o fiică cu Flavio Briatore, Leni, de 20 de ani și trei copii cu fostul ei soț Seal, Henry, 18 ani, și Johan, 17 ani, și fiica Lou, 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are un corp de invidiat, dar îl ascunde sub prosop

Heidi Klum a avut loc de o ieșire elegantă. Aceasta a pozat într-un bikini cu imprimeu care i-a evidențiat silueta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi Klum în timp ce pozează în costum de baie din două piese
Heidi Klum a făcut furori în costum de baie / Profimedia Images

Vedeta internațională și-a lăsat silueta la vedere și s-a bucurat de aventura ei italiană. Heidi a încercat să se ascundă de fotografi cu ajutorul unui prosop.

Reclamă

Aceasta a fost văzută făcându-le cu mâna copiilor ei în timp ce stătea pe marginea unui dig. Copiii s-au distrat în larg pe o barcă. Heidi a purtat un costum de baie cu imprimeu de leopard.

Peste bikini a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți cu modele florale. Leni Klum a fost fotografiată într-un bikini minuscul, scrie PageSix.com.

Aceasta a ales un top violet și un bikini roz. Leni, care calcă pe urmele mamei sale cu o carieră în industria modellingului, a fost văzută la începutul săptămânii cu iubitul ei, Aris Rachevsky.

Reclamă

Heidi Klum a postat pentru cele 12 milioane de urmăritori de pe Instagram un videoclip cu ea și Kaulitz îmbrăcați în costum de baie cu imprimeu leopard.

Alături de imagine, vedeta a lăsat și un mesaj: „Dragostea este.. când se potrivește cu imprimeul tău de bikini”. Heidi este recunoscută pentru pictorialele sexy pe care le face în vacanțele sale. Supermodelul strălucește ori de câte ori apare în bikini.

Cum a arătat viața lui Heidi Klum în ultima perioadă

Heidi Klum se pozează ori de câte ori are ocazia alături de soțul ei. Cuplul a început să se întâlnească în 2018 și s-a căsătorit în mare secret în februarie 2019.

Klum are patru copii și îi crește cu grijă și dedicare. Klum și Kaulitz vor mai petrece câteva zile în vacanță, scrie presa internațională. Cei doi soți au avut multe motive de bucurie în această perioadă.

Heidi și soțul ei au fost prezenți la absolvirea liceului a fiului ei. Klum a participat la ceremonia de absolvire a lui Henry cu Kaulitz și a distribuit mai multe clipuri video în mediul online. Într-o altă fotografie, Klum s-a surprins pe soțul ei stând în public alături de Henry și zâmbind împreună.

Totodată, Tom a sărbătorit luna aceasta și aniversarea soției sale. Vedeta a împlinit 51 de ani. Aceasta a petrecut alături de oamenii dragi la o masă festivă în aer liber.

Heidi nu a ratat această ocazie pentru a împărtăși câteva imagini cu comunitatea sa din mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×