Reclamă

Claudia Manfrin Alende a purtat un costum din piele de Halloween. Actrița a întors toate privirile asupra siluetei sale

Claudia Manfrin Alende a purtat un costum din piele de Halloween. Vedeta internațională i-a luat pe toți prin surprindere cu alegerea sa. Diva și-a lăsat la vedere formele de invidiat într-o ținută îndrăzneață. Actrița de 26 de ani a împărtășit costumul pe care la ales și prin intermediul rețelelor sociale.

Publicat: 31 octombrie 2022, 12:54

Claudi Manfrin Alende s-a distrat la o petrecere exclusivistă de Halloween. Diva a fost invitată alături de alte celebrități în Los Angeles. Aceasta nu a dorit să piardă foarte mult timp cu alegerea costumului și a ales o ținută care să surprindă încă din primele momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudia Manfrin Alende a purtat un costum din piele de Halloween

Claudia Alende impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale. Diva are încredere în imaginea sa și adoră să se afle în centrul atenției. Lucrurile nu au stat diferit nici de această dată. Vedeta și-a făcut apariția la o petrecere de Halloween din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini cu Claudia Manfrin Alende în Galeria Foto!

Claudia Alende într-un costum roșu din piele pozată cu fața
Claudia Alende a avut o apariție sexy la o petrecere de Halloween / Profimedia Images

Înainte de a fi surprinsă de paparazzi, Claudia a distribuit câteva imagini pe contul său de Instagram. Vedeta este foarte prezentă în mediul online și încearcă să-și țină fanii la curent cu alegerile ep care le face. Actrița de 26 de ani se bucură de o comunitate impresionantă.

Reclamă

Vedeta nu ratează nicio oportunitate de a posta în mediul online și a de schimba opinii cu fanii săi. Pentru petrecerea de Halloween, Claudia a ales o ținută impresionantă.

Vedeta și-a făcut apariția într-un body sexy din piele. Culoarea roșie a atras și mai mult atenția asupra sa. O altă vedetă care a impresionat cu ținuta sa este Ashley Graham. Diva a purtat o ținută mulată.

La întreaga ținută a ales o pereche de cizme înalte cu toc. Vedeta s-a lăsat pozată din toate unghiurile în timp ce și-a expus formele voluptoase pe străzile întunecate din Los Angeles. Actrița a ales și un machiaj de seară, iar părul l-a lăsat desprins pe spate, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Bruneta focoasă a reușit să întoarcă toate privirile asupra sa. Formele ei au făcut senzație în fața celor prezenți. Plină de încredere și mereu zâmbitoare, Claudia și-a văzut de drum și s-a îndreptat către petrecere.

Cine este și cu ce se ocupă Claudia Alende

Claudia Alende a atras toate privirile asupra siluetei sale. Actrița are doar 26 de ani și este stabilită în America. Aceasta s-a născut în Brazilia, acolo unde a copilărit cea mai mare parte a timpului. Vedeta s-a mutat la 20 de ani în Sao Paulo, iar ulterior în Statele Unite ale Americii.

Părinții săi nu sunt celebri, dar sunt cunoscuți în mediile în care activează. Tatăl vedetei este un recunoscut doctor, în timp ce mama sa este avocată. Claudia spune despre ea că obișnuia să fie ”băiețoasă” în copilărie. Acest lcuru s-a schimbate pe măsură ce a crescut și și-a descoperit feminitatea.

Aceasta a participat la un concurs de Miss în anul 2014 și a reușit să se claseze pe a doua poziție. Alende a știut întotdeauna ce își dorește de la viața sa. Aceasta a fondat o companie de entertainment, iar ulterior a investit în producție video și muzicală.

Diva a jucat în mai multe filme și a avut mai multe apariții la emisiunile de televiziune. Aceasta este recunoscută la nivel internațional ca actriță, dar și ca o desăvârșită artistă. În anul 2019 a lansat mai multe melodii care au ajuns în topurile muzicale de pe platformele online.

Tot în 2019 diva a devenit proprietara unui restaurant și a semnat un contract pentru a apărea într-un spot publicitar care a rulat la Super Bowl 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×