Reclamă

Bella Hadid a purtat un accesoriu pe cap și un pulover supradimensionat. Modelul a fost surprins la plimbare în New York

Bella Hadid a purtat un accesoriu pe cap și un pulover supradimensionat. Modelul și-a etalat stilul casual de toamnă într-o zi răcoroasă în New York.

Publicat: 31 octombrie 2022, 8:41 / Actualizat: 31 octombrie 2022, 10:32

Supermodelul în vârstă de 26 de ani s-a îmbrăcat într-un pulover albastru închis până la genunchi, cu modele circulare decupat la coate. Bella purta jambiere albastru închis și cizme de piele neagră. Părul lung și negru a fost ascuns sub un accesoriu pentru cap, tricotat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Hadid a purtat un accesoriu pe cap

Regina podiumului a purtat și ochelari de soare și o poșetă din piele pe umărul stâng. Bella a zâmbit în timp ce s-a oprit să vorbească la telefonul mobil, scrie DailyMail.

Vedetei i s-a înmânat o geantă mare Louis Vuitton de către un bărbat care mergea lângă ea înainte să urce pe partea pasagerului a unui vehicul care o aștepta. Recent, fashionista a dezvăluit că va colabora cu Swarovski și că e imaginea campaniei lor de sărbători.

Vedeta este renumită pentru îndrăzneala ei în ceea ce privește hainele. Nu de puține ori apare cu accesorii care surprind pe toată lumea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Bella Hadid, cu căciulă în cap, într-o zi răcoroasă în New York
Regina podiumului a purtat și ochelari de soare și o poșetă din piele pe umărul stâng / Profimedia Images

Nu este prima dată când fostul student la fotografie se aventurează în lumea afacerilor. De asemenea, ea a co-fondat Kin Euphorics, o companie care produce băuturi spirtoase fără alcool.

Bella a intrat și în lumea digitală printr-un parteneriat cu reBASE pentru a-și crea propriile NFT-uri CY-B3LLA (un jeton nefungibil este o unitate de date unică dintr-un registru contabil informatic denumit blockchain).

Reclamă

Fanii care cumpără unul vor fi invitați să participe la o întâlnire cu Bella și vor primi și invitații la alte evenimente ale sale.

Potrivit anunțului ei pe rețelele sociale, colecția constă în „11.111 NFT-uri exclusive”. Mai precis, e vorba despre „scanări 3-D unice” ale modelului, „care vor fi utilizate în întreaga lume”. Acesta e un conceput pentru a încuraja călătoriile, comunitatea, creșterea, fantezia și interacțiunile umane.

Bella Hadid a participat la o expoziție în Qatar

Supermodelele Naomi Campbell și Bella Hadid s-au reunit în Qatar, în timp ce au participat la vernisajul unei expoziții VIP.

Cele două au uimit în ținute alb-negru când au ieșit la Muzeul de Artă Islamică pentru o cină. Duo-ul a sărbătorit deschiderea expoziției Baghdad: Eye’s Delight. Naomi, 52 de ani, a purtat o rochie alb-negru, iar Bella, 26 de ani, a fost uluitoare într-un blazer și o fustă.

Cele două, care în ultimele săptămâni au participat la diferite Săptămâni ale Modei din Europa, s-a bucurat de deschidere și de o cină la muzeu. De asemenea, în acea seară a fost prezent și designerul de modă și creatorul Balmain Olivier Rousteing, care s-a pozat cu Naomi.

Au fost prezenti si directorul de creatie Vetements, Guram Gvasalia, precum si artistul Olafur Eliasson.

La începutul acestei săptămâni, Naomi a sărbătorit lansarea noii sale afaceri, Emerge. Proiectul e conceput să ofere sprijin minților creative și de afaceri, inclusiv pune la dispoziție programe educaționale.

Între timp, Bella a spus pe Instagram că a aterizat la Doha și a mers să vadă o expoziție în Palestina numită Labor of Love. „Acest spectacol mi-a adus lacrimi în ochi și și mai multă mândrie pentru frumoasele mele rădăcini și pentru poporul palestinian. Te iubesc Qatar și te iubesc Palestina”, a descris ea experiența.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×