Reclamă

Lady Gaga a fost pozată pe străzile din Los Angeles. Artista este de nerecunoscut într-o ținută casual

Lady Gaga a fost pozată pe străzile din Los Angeles. Artista internațională a fost de nerecunoscut într-o ținută casual. Diva a încercat să se ascundă de fotografi, însă cu greu a reușit să scape de aceștia. Vedeta pare că muncește din greu pentru proiectele sale muzicale.

Publicat: 29 octombrie 2022, 6:29

Lady Gaga este o femeie destul de ocupată. Artista este văzută rareori în pubic distrându-se. De data aceasta a fost surprinsă în timp ce se îndrepta la un studio de înregistrări. Este posibil ca vedeta să pregătească o nouă surpriză muzicală pentru admiratorii săi din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a fost pozată pe străzile din Los Angeles

Cântăreața în vârstă de 36 de ani are un program foarte aglomerat în această perioadă. Diva a fost urmărită de fotografi la fiecare pas, însă aceasta nu a părut interesată de o discuție. Gaga a fost pozată în timp ce cobora dintr-o mașină neagră.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Lady Gaga într-o ținută casual în timp ce coboară dintr-o mașină
Gaga are un program foarte aglomerat în această perioadă / Profimedia Images

Vedeta a avut în mână mai multe documente alături de o cafea. Artista internațională s-a grăbit să intre în studioul de înregistrări. Aceasta pare că are mai multe proiecte muzicale în desfășurare. În ciuda faptului că s-a implicat destul de mult în lumea filmului, Gaga nu renunță la prima sa pasiune, muzica.

Reclamă

Vedeta își dedică în continuare cea mai mare parte a timpului pentru a compune și a lansa noi piese. Cântăreața a fost de nerecunoscut în ținuta sa casual. Un detaliu care a ieșit în evidență a fost surprins pe perechea de blugi aleasă de artistă.

Gaga a optat pentru o pereche de blugi rupți, un tricou alb și un sacou gri. Deși este obișnuită să fie pozată tot timpul de fotografi, se pare că artista nu a dorit să stea foarte mult timp la discuții.

Aceasta a încercat să-și vadă de program și să nu acorde atenție celor care încercau să o pozeze din toate unghiurile.

Reclamă

Lady Gaga își pune cariera pe primul loc

Artista și-a pus întotdeauna cariera pe primul loc. Vedeta internațională a fost surprinsă de-a lungul timpului în timp ce repeta pentru concertele sale. Aceasta a avut parte și de câteva incidente neplăcute în timpul turneului său, Chromatica Ball.

Cântăreața a susținut ultimul concert din cadrul turneului la Hard Rock Stadium din Miami. The Chromatica Ball a fost cel de-al șaselea turneu al vedetei internaționale. Acesta a fost organizat pentru ca diva să-și promoveze cel mai recent album, Chromatica.

Albumul a fost lansat încă din 2020, însă turneul nu a putut fi pus în scenă din cauza pandemiei de COVID-19. Diva a avut parte și de câteva incidente. Admiratorii acesteia au încercat să arunce cu mai multe obiecte pe scenă în timp ce aceasta își interpreta piesele celebre. Din nefericire în timpul unui concert din Toronto, Gaga a fost lovită cu un ursuleț de pluș.

Vedeta a continuat să cânte de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Artista dă mereu dovadă de profesionalism în interpretările sale. Cântăreața internațională a avut și un set de reguli pentru dansatorii săi. Nimeni nu a avut voie să facă fotografii sau filmări în timpul repetițiilor.

Gaga și-a dorit ca spectacolele să fie unice pentru fiecare persoană, iar imaginile să nu ajungă înainte de concerte pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×