Reclamă

Lady Gaga a urcat pe scenă în Londra. Cântăreața se află în turneul mondial Chromatica Ball

Lady Gaga a urcat pe scenă în Londra. Cântăreața internațională se află alături de echipa sa în turneul mondial Chromatica Ball. Vedeta a făcut un adevărat spectacol și și-a încântat fanii prezenți. Aceasta a schimbat o mulțime de ținute excentrice și a interpretat unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

Publicat: 1 august 2022, 13:17

Lady Gaga s-a întors la stilul său vechi și a luat prin surprindere mulțimea cu  noul său concept pe pe care l-a abordat în cadrul turneului Chromatica Ball. După concertele extraordinare din 2016, stilul artistei s-a îndepărtat de ceea ce fanii erau obișnuiți să vadă. Conceptul turneului Chromatica avea să fie o nouă speranță pentru cei mai mulți admiratori. Turneul a fost anunțat încă din anul 2020, însă din cauza pandemiei și a programului aglomerat, vedeta a fost nevoită să mute turneul doi ani mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a urcat pe scenă în Londra

Lady Gaga a urcat pe scenă în Londra și a făcut un spectacol extraordinar. Cântăreața a schimbat mai multe ținute extraordinare semnate de Versace. Aceasta a deschis spectacolul din Londra de pe stadionul Tottenham Hotspur cu unele din cele mai cunoscute melodii ale sale. Vedeta și-a promovat și noile piese de pe albumul lansat în anul 2020, Chromatica.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Lady Gaga într-un body roșu în timp ce cântă pe scena din Londra
Ținutele futuriste au impresionat publicul prezent / Profimedia Images

Vedeta a fost vizibil emoționată în timpul concertului. Fanii i-au recunoscut emoția din glas în momentul în care a interpretat balade precum Shallow din filmul în care a jucat, A Star is Born. În ultimii ani aceasta și-a concentrat mult mai mult atenția asupra carierei sale în lumea filmului.

Reclamă

Vedeta a avut un rol principal în pelicula House of Gucci și a fost anunțat faptul că aceasta va juca alături de Joaquin Phoenix în producția Joker: Folie a Deux. Se pare că vedeta o va interpreta pe nimeni alta decât Harley Quinn. Imaginile din timpul concertului au făcut rapid înconjurul internetului.

Ținutele futuriste au impresionat publicul prezent. Conform apropiaților vedetei, acestea au fost create de casa de modă Versace special pentru turneul divei.

”Ținutele au fost gândite special pentru Gaga. Acestea sunt păzite 24 din 7. Aceste haine sunt extrem de importante pentru ea și pentru întreaga echipă. Gaga nuși dorește ca ținutle să fie văzute de nimeni altcineva înaintea spectacolelor. Repetițiile au fost intense, iar Gaga le-a interzis tuturor să facă poze sau să înregistreze, tocmai pentru a lăsa ținutele o surpriză”.

Reclamă

După încheierea concertului, Gaga a ținut și o petrecere de mulțumire. La acesta au luat parte vedete internaționale printre care Eddie Redmayne, Nicola Coughlan și Hayley Atwell.

Ce declarații a făcut Lady Gaga înainte de începerea turneului

Lady Gaga a urcat pe scenă în Londra în cadrul concertului susținut pentru turneul său de promovare al albumului Chromatica. Turneul a început pe data de 17 iulie 2022 la Dusseldorf și se va încheia pe data de 17 septembrie 2022.

Ultimul său concert din cadrul turneului va fi susținut la Miami. Până atunci vedeta este așteptată în numeroase orașe din Canada, America și Europa. Înainte de începerea turneului, artista în vârstă de 36 de ani și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit mai multe despre starea sa de sănătate din ultima vreme.

Se pare că Gaga a trecut prin multe momente dificile și a fost determinată să amâne turneul până ce starea de sănătate îi va permite să fie prezentă întru totul. Cântăreața internațională s-a confruntat cu stări de anxietate, depresie și dureri cronice.

”Au fost momente triste în viața mea când am fost convinsă de faptul că nu voi mai putea urca pe scenă. Nici măcar să mai visez nu mai puteam. Mi-am revenit cu greu, iar ceea ce m-a ajutat a fost dragostea, curajul și dedicarea. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am”.

Cântăreața internațională a dat întotdeauna dovadă de profesionalism și a încercat să facă tot ceea ce i-a stat în putere pentru a le oferi fanilor săi cele mai bune spectacole.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×