Reclamă

Lady Gaga a plâns după ce i-a adus un omagiu lui Tony Bennet pe scena Premiilor Grammy 2022. Cei doi au o relație specială

Lady Gaga a plâns după ce i-a adus un omagiu lui Tony Bennet pe scena Premiilor Grammy 2022. Artistul este un simbol al evenimentului și un bun prieten al cântăreței. Evenimentul a fost amânat de mai multe ori, iar abia acum au putut artiștii să fie răsplătiți pentru munca lor.

Publicat: 5 aprilie 2022, 7:42

Gaga a interpretat "Do I Love You" și "Love For Sale" după ce a fost prezentată de Bennett într-un videoclip preînregistrat la Premiile Grammy 2022 și a urcat pe scenă cu emoțiile la cote maxime scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a plâns după ce i-a adus un omagiu lui Tony Bennet

După spectacolul ei emoționant, care a fost completat cu un montaj video cu cei doi artiști, Gaga s-a așezat pe marginea scenei și a plâns. Ea și-a pus mâna pe umăr în locul lui Bennett.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Albumul celor doi „Love for Sale” a fost nominalizat pentru Albumul anului, Cel mai bun duo/grup pop. Bennett e al doilea cel mai vechi câștigător al Premiilor Grammy. Legenda în vârstă de 95 de ani și-a dezvăluit diagnosticul de Alzheimer în 2021. El s-a retras din lumina reflectoarelor câteva luni mai târziu.

Reclamă

Bennett are o istorie lungă, câștigând la Premiile Grammy 20 de gramofoane și primind premiul pentru întreaga carieră în anul 2001.

„Când începe jazz-ul, acest om se luminează într-un mod care este atât de magic”, a spus Gaga pentru Billboard anul trecut. Ea abia își ținea lacrimile, adăugând că muzica poate ajuta cu adevărat oamenii care suferă de Alzheimer. E o afecțiune care le afectează memoria și, în cele din urmă, abilitățile motorii: „Muzica este magie. Muzica este un miracol.”

Primul lor album împreună, „Cheek to Cheek”, a câștigat și un Grammy în 2015 pentru Cel mai bun album vocal pop tradițional. Cântăreața și legenda muzicii, Tony Bennett, au cântat ultima dată împreună, toamna trecută, la One Last Time: An Evening with Tony Bennett și Lady Gaga în New York.

Reclamă

Gaga, relație specială și cu Liza Minnelli

În cadrul unui alt eveniment foarte mare, Lady Gaga i-a fost tot timpul alături actriței Liza Minnelli. La gala Premiilor Oscar 2022, cele două nume mari au anunțat câștigătorul premiului „Cel mai bun film”.

Lady Gaga a fost felicitată pentru gestul său înduioșător față de Liza Minnelli. Vedeta a pășit pe scena Premiilor Oscar începând cu un discurs în care a prezentat-o pe Liza. Gaga i-a adus un adevărat omagiu actriței care a primit Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în 1973. 

În timpul prezentării Lady Gaga și Minnelli au fost surprinse zâmbind una la cealaltă și ținându-se de mâini. Atât în culise, cât și pe scenă, Gaga a dat dovadă de un respect profund față de Minnelli.

Gaga i-a oferit actriței întreaga scenă și a aplaudat-o alături de cei din public atunci când a fost cazul. Minnelli a fost nevoită să apară pe scenă într-un scaun cu rotile din cauza unor probleme de sănătate. Chiar și atunci când actrița a fost pusă în dificultate de textul pe care îl avea de citit, Gaga s-a apropiat și a ajutat-o. Vedeta i-a spus colegei sale de scenă „sunt lângă tine”. Minnelli a strâns-o de mână și i-a răspuns „știu, mulțumesc”. Momentul s-a viralizat, iar fanii au felicitat-o pe Gaga pentru atitudinea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×