Reclamă

Lady Gaga va juca în filmul Joker: Folie à Deux. Actrița i se va alătura lui Joaquin Phoenix

Lady Gaga va juca în filmul Joker: Folie à Deux. Vestea minunată a fost făcută publică chiar de artistă pe contul său personal de Instagram. Vedeta internațională și-a luat complet prin surprindere admiratorii din lumea întreagă.

Publicat: 6 august 2022, 6:09

Lady Gaga se întoarce în lumina reflectoarelor, de data aceasta din postura de actriță. Vedeta a avut o mulțime de proiecte importante în ultima vreme în lumea filmului. Se pare că producătorii au remarcat-o și sunt dornici să-i ofere roluri de o cu totul altă anvergură. De data aceasta, Gaga va juca alături de celebrul Joaquin Phoenix într-una din cele mai așteptate producții ale anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga va juca în filmul Joker: Folie à Deux

Lady Gaga le-a oferit fanilor săi o nouă surpriză. Cântăreața internațională se va întoarce pe marile ecrane. De data aceasta va juca alături de Joaquin Phoenix. Filmările pentru partea a doua din filmul Joker vor începe abia în luna decembrie a anului acesta.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Data la care este așteptat în cinematografe filmul este de 4 octombrie 2024. Zvonurile privind introducerea artistei în producție au existat de ceva vreme. Cu toate acestea, cântăreața a preferat să țină totul secret. Aceasta ar putea fi șansa actriței de a se bucura de o nominalizare la Premiile Oscar.

Reclamă

După succesul din House of Gucci, Lady Gaga a intrat și mai mult în atenția publicului internațional. Conform publicației FoxNews, Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn, în timp ce Joaquin se va întoarce pe marile ecrane în rolul lui Joker.

Todd Phillips este cel care a regizat primul film Joker din anul 2019. Producția a fost un real succes și a primit mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020.

Joaquin Phoenix a primit atunci premiul pentru ”Cel mai bun actor în rol principal”. Lady Gaga ar putea să se bucure de o distincție al fel de mare. Fanii vedetei au așteptări foarte mari de la aceasta, mai ales după interpretarea incredibilă pe care a oferit-o în filmul House of Gucci.

Reclamă

Lady Gaga se află în turneul mondial Chromatica Ball

Lady Gaga și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă cu cel mai recent turneu mondial. Vedeta a început Chromatica Ball, turneul mondial care îi promovează cel mai recent album.

Turneul internațional a fost anunțat încă din anul 2020, însă acesta nu a putut începe din cauza pandemiei și a programului aglomerat al vedetei.

De data aceasta cântăreața a decis că este momentul oportun pentru a-și promova cele mai recente piese. Vedeta a făcut un adevărat spectacol în concertul de la Londra. Aceasta a schimba o mulțime de ținute care au atras atenția tuturor.

Se pare că artista s-a întors la stilul vestimentar care a consacrat-o. Conform apropiaților acesteia, ținutele au fost foarte bine păzite înainte de concert.

Doar Gaga a fost cea care a avut voie să le vadă. Membrilor din echipa sa li s-a interzis să filmeze sau să fotografieze în timpul repetițiilor. Diva este o adevărată profesionistă și nu vrea să lase ca nimic să-i scape înainte de punerea în scenă a spectacolelor sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×