Reclamă

Lady Gaga a fost lovită în cap în timpul concertului din Toronto. Cântăreața se află în turneul The Chromatica Ball

Artista internațională a trecut printr-un moment dificil în turneul The Chromatica Ball. Cu toate acestea, ea a dat dovadă de profesionalism și nu a oprit concertul nicio secundă. Lady Gaga a fost lovită în cap în timpul concertului din Toronto.

Publicat: 11 august 2022, 13:09

Un fan al vedetei s-a arătat a fi mai entuziasmat decât era nevoie. Acesta a aruncat cu un ursuleț de pluș spre scenă. Din păcate jucăria nu a aterizat la picioarele artistei. În schimb, ursulețul s-a izbit de fruntea vedetei care interpreta în acel moment piesa Hold My Hand.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a fost lovită în cap în timpul concertului din Toronto

Lady Gaga are parte de un public remarcabil. Însă de multe ori în fața scenei se află și oameni care nu au cele mai bune intenții. Deși vedeta se bucură de o echipă de pază impresionantă, aceasta nu poate fi ferită în totalitate de micile incidente.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga din turneul The Chromatica Ball în Galeria Foto!

Acesta a fost și cazul concertului din Toronto. Gaga a urcat pe scenă unde a reușit să facă o atmosferă de milioane. Cântăreața a pus în spectacol unele dintre cele mai apreciate melodii ale sale și i-a impresionat pe fanii prezenți cu interpretările și costumele ale. Cu toate acestea, unul din fanii divei a fost mult prea entuziasmat.

Reclamă

Lady Gaga a fost lovită în cap cu un ursuleț de pluș în timpul concertului din Toronto. Un fan din mulțime a reușit să surprindă momentul în timp ce încerca să o filmeze pe artistă interpretând piesa Hold My Hand. Videoclipul cu vedeta lovită a ajuns viral pe internet. Fanii i-au fost alături artistei și l-au criticat pe cal care a aruncat cu jucăria pe scenă.

”Gaga a cântat cu atât de multă pasiune, era complet prinsă în acel moment. Nimic nu a oprit-o! A continuat melodia ca o profesionistă”

Artista a dat dovadă de profesionalism și nu s-a arătat o clipă afectată de acest incident. Vedeta a făcut o atmosferă incredibilă, la fel cum s-a întâmplat și la concertul pe care l-a susținut în Londra.

Reclamă

Lady Gaga folosește scuturi speciale în timpul concertelor

Vestea că Lady Gaga a fost lovită în cap în timpul concertului de la Toronto i-a luat prin surprindere pe fanii de pe internet. În urmă cu doar trei săptămâni, un videoclip cu artista în timp ce era protejată de ”un scut invizibil” a devenit viral pe internet.

Cântăreața se afla pe scenă și dansa. Un fan a aruncat cu un obiect spre aceasta, însă în mod misterios obiectul a fost oprit și a căzut în fața scenei în mulțime. Conform publicațiilor internaționale scena ar fi fost protejată de câteva bariere transparente, motiv pentru care fanii au avut senzația cp Gaga este de fapt înconjurată de ”scuturi invizibile”.

Artista a depus mult efort pentru a pune în scenă turneul mondial. Vedeta a avut acest turneu programat pentru anul 2020, însă programul aglomerat a făcut-o pe aceasta să-și amâne data turneului. Fanii cântăreței sunt îngrijorați cu privire la siguranța acesteia. Obiectele aruncate pe scenă pot fi periculoase.

Chiar dacă intenția persoanei poate fi una bună, un accident poate fi greu de evitat dacă obiectul o lovește pe artistă. Echipa de securitate a acesteia va fi nevoită să ia mai multe măsuri. Sursele internaționale au spus deja că diva își ține ferite costumele de ochii curioșilor. Gaga spune că niciun membru din echipa sa nu are voie cu telefonul sau alte echipamente de filmare în timpul repetițiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×