Reclamă

Lady Gaga a încercat să se ferească de fotografi. Cântăreața a fost surprinsă în aeroportul din Boston

Cântăreața a fost surprinsă de paparazzi în aeroportul din Boston. Lady Gaga a încercat să se ferească de fotografi, dar fără succes. Artista a fost urmărită la fiecare par de aparatele curioșilor. Diva urmează să susțină un nou concert din cadrul turneului său, The Chromatica Ball.

Publicat: 18 august 2022, 7:08

Lady Gaga este mult mai atentă la siguranța sa. În ultima vreme actrița a fost ținta mai multor incidente. Aceasta s-a asigura că o să vină în Baston cu un avion privat. La coborârea din avion a așteptat-o echipa sa de securitate. Cântăreața își dorește să îi fie asigurată protecția pe timpul turneului internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a încercat să se ferească de fotografi

Viața de artist nu este întotdeauna ușoară. Oboseala își poate spune cuvântul, mai ales dacă ești nevoit să zbori dintr-un oraș în altul într-o perioadă foarte mică de timp. Însă Gaga adoră să se afle pe scenă, în lumina reflectoarelor.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Lady Gaga a încercat să se ascundă de fotografi în aeroport
Lady Gaga urmează să susțină un concert în Boston / Profimedia Images

Artista oferă tot ce are mai bun în turneul său The Chromatica Ball. De data aceasta Lady Gaga urmează să susțină un concert pe celebrul stadion de baseball, Fenway Park. Pregătirile au fost în toi, întrucât artista își dorește ca fiecare spectacol al său să fie unul profesionist.

Reclamă

Cu puțin timp înainte de a merge la repetiții, Gaga a fost pozată în aeroport. Aceasta s-a camuflat din cap până-n picioare pentru a trece neobservată pe lângă fotografi.

Cu toate acestea, diva a fost imediat recunoscută de paparazzi, care au pozat-o din toate unghiurile. Cântăreața a purtat un crop top care i-a lăsat abdomenul la vedere. Peste acesta a ales un hanorac pentru a-și ascunde chipul sub gluga acestia.

Nici masca de protecție împotriva COVID-19 nu a lipsit din ținuta artistei. Imediat ce a coborât din avion aceasta s-a urcat într-o mașină care a condus-o la aeroport. Fanii așteaptă cu nerăbdare ca aceasta să urce pe scena din Boston, mai ales că biletele sunt greu de găsit.

Reclamă

Lady Gaga a fost lovită în cap în timpul uneui concert

Lady Gaga a fost lovită în cap în timpul concertului din Toronto. Cântăreața se afla pe scenă și interpreta piesa Hold My Hand. Într-un singur moment, întreaga mulțime a amuțit. Un fan din public a aruncat cu un ursuleț de pluș spre scenă și a nimerit-o pe vedetă în frunte. Aceasta a dat dovadă de profesionalism și nu s-a oprit o clipă din cântat.

Gaga știe cât de important este acest concert pentru ea și echipa sa. Artista repetă ore la rând pentru ca numerele iei să iasă exact așa cum își dorește. Apropiații divei spun că aceasta are o garderobă special creată pentru concert.

Totodată, echipa sa de dansatori nu are voie să vină la repetiții cu telefonul sau alte dispozitive de fotografiat și înregistrat. Gaga își dorește ca spectacolul său să fie o surpriză totală pentru cei prezenți la eveniment. De data aceasta, diva va urca pe scenă în Boston.

Fanii așteaptă cu nerăbdare să o întâlnească, însă echipa de securitate a artistei trebuie să fie pregătită pentru orice. Cântăreața a fost lovită la Toronto, iar la alte concerte fanii au încercat să mai arunce cu alte obiecte spre ea, însă acestea au fost oprite cu ajutorul unor scuturi transparente instalate în fața scenei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×