Reclamă

Sharon Stone spune că a fost respinsă de un bărbat mai tânăr decât ea. Acesta i-ar fi cerut să folosească botox

Sharon Stone spune că a fost respinsă de un bărbat mai tânăr decât ea. Diva în vârstă de 64 de ani a oferit un interviu pentru publicația Vogue Arabia. Aceasta a povestit despre relațiile eșuate, dar și despre cerințele pe care le-a avut de la bărbații cu care s-a văzut de-a lungul timpului.

Publicat: 4 septembrie 2022, 6:10

Sharon Stone este una din cele mai frumoase și apreciate actrițe de la Hollywood. Actrița a devenit celebră în urma rolului din Basic Instinct. În ciuda sutelor de bărbați care și-ar fi dorit să o cucerească pe frumoasa actriță, au existat și domni care au refuzat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone spune că a fost respinsă de un bărbat mai tânăr decât ea

Pare greu de crezut că Sharon Stone ar fi refuzată de un bărbat. Cu toate acestea, actrița a declarat că avut de-a lungul timpului și experiențe mai puțin plăcute cu diferiți domni. Diva spune că a ieșit la întâlnire cu un bărbat mai tânăr decât ea. Acesta i-ar fi cerut în mod direct să folosească botox pentru a-și schimba aspectul.

Vezi mai multe imagini cu Sharon Stone în Galeria Foto!

”Mi-a cerut să recurg la botox ca să par mai tânără. I-am spus că probabil acest lucru ar fi fost foarte bun pentru un ego mare ca al său. L-am mai văzut o singură dată după acea discuție. Mi-a spus că nu este interesat să mă mai vadă. I-am spus clar că dacă nu este dispus să mă cunoască dincolo de acest lucru, îl invit către ieșirea localului.”

Reclamă

Actrița a povestit și despre intervențiile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Ea a decis să renunțe definitiv la botox sau alte tratamente ”dureroase”.

”Au existat perioade când eram o mare fană a acestor proceduri de umplere cu botox. Am avut un accident vascular cerebral și o hemoragie cerebrală. În urma acestui incident am avut nevoie de peste 300 de injecții cu botox pentru ca o parte a feței să arate ca la început”.

Experiența a făcut-o pe Stone să înțeleagă că intervențiile cu botox nu sunt ”un lux al frumuseții”, ci în anumite cazuri ”o nevoie neurologică”.

Reclamă

Sharon Stone a pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone și-a dorit să vorbească despre experiența pe care a trăit-o la întâlniri, dar și despre nereușita pe plan personal. Aceasta spune că trăiește cu regretul că a pierdut nouă sarcini.

Vedeta are în prezent trei băieți pe care i-a adoptat, Roan Joseph Bronstein, Laird Vonne Stone și Quinn Kelly Stone. Chiar dacă este fericită alături de băieții ei, Stone spune că a simțit de multe ori că ”a eșuat” ca mamă.

”Am pierdut nouă sarcini din cauza avortului spontan. Nu mi-a fost deloc ușor, fizic sau emoțional. E ceva prin care trecem singure, în secret, cu un sens al eșecului care se impregnează în noi. Nu primim compasiunea și empatia de care avem nevoie pentru vindecare”.

Vedeta spune că își dorește să atragă atenția asupra problemelor prin care femeile trec pe măsură ce înaintează în vârstă.

Diva este de părere că femeile devin ”invizibile în societate” după ce devin mame sau trec de vârsta de 45 de ani. Ea își dorește ca femeile să fie tratate cu eleganță și compasiune indiferent de statut sau vârstă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×