Reclamă

Sharon Stone a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Actrița a purtat o rochie cu imprimeu albastru

Actrița a făcut furori cu cea mai recentă apariție, lăsându-i pe mulți complet uimiți când a apărut în fața camerelor. Sharon Stone a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Vedeta a atras toate privirile cu rochia ei cu imprimeu.

Publicat: 24 mai 2022, 12:18 / Actualizat: 25 mai 2022, 10:33

Deși este o apariție frecventă la eveniment, actrița s-a întrecut pe ea anul acesta cu o rochie superbă Dolce&Gabbana. Frumoasa actriță a purtat o rochie cu un model complicat, asemănător cu un mozaic. Ea a avut o fustă pe deasupra care dădea impresia de trenă peplum în alb și albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Stone a apărut pe covorul roșu de la Cannes 2022

Ținuta a combinat-o cu bijuterii minimale, optând doar pentru cercei și evitând un colier pentru a scoate în evidență decolteul. În ceea ce privește încălțările, ea a ales tocuri stiletto albastre.

Cu toate acestea, Sharon i-a lăsat pe toți fără cuvinte atunci când s-a hotărât să renunțe la fusta exterioară cu ajutorul a două modele care o însoțeau. S-a desprins cu ușurință din ea și s-a plimbat pe restul covorului doar în rochie, arătându-și silueta zveltă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sharon Stone salută fanii pe covorul roșu de la Cannes 2022
Sharon Stone a apărut pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022 / Profimedia Images
Reclamă

Spatele rochiei avea chiar și o fantă înaltă care îi permitea să-și flexeze picioarele tonifiate și să-și arate tocurile în timp ce poza. Starul Basic Instinct a participat la premiera filmului Forever Young la cea de-a 75-a ediție a renumitului festival de film. Aceasta s-a bucurat de un weekend însorit la Cannes.

Mulți dintre prietenii ei celebri au dezvăluit cât de mult le-a plăcut rochia în secțiunea de comentarii. Printre cei care au complimentat-o pe Instagram au fost Kaley Cuoco, Cindy Crawford, Katie Couric, Vera Wang, Debra Messing și Diane Keaton.

Fanii au rămas la fel de uimiți: „Acesta este motivul pentru care au inventat covoarele roșii”. Un altul a spus: „Acesta este considerat unul dintre cele mai bune 5 look-uri ale mele din toate timpurile! Shazzy absolut uimitor”. Un al fan a spus despre actriță că este pur și simplu magnifică.

Reclamă

Sharon Stone, apropiată de fanii săi de pe rețelele sociale

Actrița este pur și simplu aproape de fanii săi pe rețelele sociale. Sharon împărtășește cu fanii ei momente frumoase și mai puțin frumoase din respect pentru cei care o iubesc.

Chiar anul trecut, deși trecea printr-o perioadă dificilă a vieții ei, actrița le-a spus fanilor ce se întâmplă în familia sa. În 2021, nepotul său, River Stone, a fost găsit în pătuțul său fără suflare după ce i-au cedat organele. Micuțul nu a reușit să câștige bătălia și a trecut în neființă. River Stone, era fiul fratelui mai mic al actriței, Patrick. Acesta trăiește alături de soția sa, Tasha, în Ohio.

Micuțul de doar 11 luni fusese internat în spital după ce a fost găsit în pătuțul său având semne incompatibile cu viața. Atunci, Sharon le-a cerut fanilor săi să se roage pentru nepotul său. În ciuda eforturilor medicilor, micuțul River a pierdut bătălia și a trecut în neființă.

Sharon Stone a împărtășit cu fanii săi o veste extrem de dureroasă după ce a publicat un videoclip emoționant cu micuțul pe contul personal de Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×