Reclamă

Prima doamnă a Ucrainei a spus cum a fost afectată familia ei de război. Olena Zelensky, mai sinceră ca niciodată într-un interviu TV

Prima doamnă a Ucrainei a spus cum a fost afectată familia ei de război. Olena Zelensky spune că nu l-a văzut pe Președintele Volodymyr Zelensky timp de două luni și jumătate. Într-un interviu comun de televiziune, Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky și prima doamnă Olena Zelensky au declarat că invazia Rusiei în Ucraina le-a „despărțit” familia, așa cum a făcut și cu alte milioane de gospodării din întreaga țară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2022, 7:50

Zelenska, care are doi copii cu Președintele Ucrainei, a recunoscut că abia l-a văzut pe Zelensky de când președintele rus Vladimir Putin a ordonat trupelor sale să intre în Ucraina. Olena a spus că ea și soțul ei au comunicat în principal prin telefon de pe 24 febraurie și până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima doamnă a Ucrainei a spus cum a fost afectată familia ei de război

„Familia noastră a fost sfâșiată, ca orice altă familie ucraineană”, a spus Zelenska. „Trăiește la locul lui de muncă. Nu l-am văzut deloc timp de două luni și jumătate”.

Cu toate acestea, Zelenska s-a grăbit să respingă ideea ridicată de unul dintre intervievatorii de la rețeaua de televiziune ucraineană ICTV că războiul „practic i-a luat soțul”.

„Nimeni nu-mi ia soțul de lângă mine, nici măcar războiul”, a răspuns Zelenska.

Interviul a marcat a doua oară când cuplul a apărut în public de la invazia Rusiei din 24 februarie. În timpul întâlnirii, Zelenska a spus că este „recunoscătoare” pentru apariția lor comună la televizor. Acest lucru înseamnă că în sfârșit ar putea petrece timp împreună.

Reclamă

„O întâlnire la televizor, mulțumesc”, a glumit ea. Zelensky a dat din cap alături de ea.

În primele zile ale războiului, Zelensky a spus că este „ținta nr. 1” a Rusiei și că familia lui era „ținta nr. 2”.

„Ei vor să distrugă Ucraina din punct de vedere politic, distrugând șeful statului”, le-a spus el ucrainenilor într-un discurs din februarie. Acesta a refuzat să plece din țară. În schimb, Zelensky a ieșit pe străzile Capitalei, postând videoclipuri sfidătoare pe rețelele sociale care i-au adus laude la nivel mondial. Soția și copiii lui au fost duși într-o locație nedezvăluită pentru siguranța lor.

Reclamă

Ce a spus Olena despre începutul războiului

În timpul interviului lor, Zelenska a spus că și-a amintit că s-a trezit cu „zgomote ciudate” când Rusia și-a început invazia. Atunci a observat că soțul nu era alături de ea. Zelensky era deja treaz în camera alăturată, îmbrăcându-se.

„A început”, își amintește că i-a spus înainte de a pleca. Cuvintele lui au lăsat-o într-o stare de „anxietate și stupoare”.

Războiul a ridicat profilul președintelui Ucrainei. Acesta s-a adresat ucrainenilor în majoritatea nopților prin video și a vorbit cu parlamentele din întreaga lume. El a apărut virtual la evenimente precum Grammy și Festivalul de Film de la Cannes.

Înainte de a deveni președinte în urmă cu trei ani, Zelensky a fost actor care a jucat rolul unui președinte.

Ce le-a promis Olena femeilor din Ucraina

Zelenska, 44 de ani, este scenarist și a fost rar văzută în public de la invazia Rusiei. Ea a fost văzută pentru prima dată la începutul lunii mai, când Ucraina sărbătorește Ziua Mamei. Atunci s-a întâlnit în vestul Ucrainei cu prima doamnă a SUA Jill Biden, care trecuse granița din Slovacia.

„Înțelegem ce este nevoie pentru ca prima doamnă a SUA să vină aici în timpul unui război. Când acțiunile militare au loc în fiecare zi, unde sirenele aeriene au loc în fiecare zi, chiar și astăzi”, a spus Zelenska atunci.

„Poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei”, i-a spus Biden.

Zelensky și soția sa și-au făcut apariția la televiziune în timp ce Rusia se străduia să revină în Ucraina, după ce a suferit pierderi uriașe. Perspectivele de victorie sunt în scădere rapidă pentru trupele lui Vladimir Putin, în ciuda previziunilor timpurii că Moscova va obține victoria necontestată, a raportat The Washington Post.

„Am rupt spatele celei mai mari sau uneia dintre cele mai puternice armate din lume”, a spus Zelensky intervievatorilor.

În timpul interviului de o oră, Zelenska și-a exprimat speranța că, odată ce războiul se va termina, va putea reveni să se concentreze asupra problemelor care afectează femeile ucrainene, cum ar fi salariile inegale.

„După victorie, ne vom aminti de eroismul femeilor noastre ucrainene”, a mai spus ea.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×