Reclamă

Jill Biden și Olena Zelensky s-au întâlnit față în față. Prima doamnă a Statelor Unite a mers în Ucraina

Jill Biden și Olena Zelensky s-au întâlnit față în față. Prima doamnă a Statelor Unite a mers în vizită în Ucraina. Aceasta s-a văzut cu soția Președintelui Zelensky într-un oraș din vestul Ucrainei, în apropiere de Slovacia.

Publicat: 9 mai 2022, 7:02

Jill Biden a fost în vizită în țara noastră. Mai apoi s-a spus că are planificată o vizită în Slovacia. În România, Jill Biden a mers la baza militară Mihail Kogălniceanu unde s-a întâlnit cu soldați americani. Ulterior a avut o întâlnire cu Carmen Iohannis și cu refugiații ucraineni din țara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jill Biden și Olena Zelensky s-au întâlnit față în față

Deși s-a spus că Jill Biden va merge în Slovacia, de acolo a ajuns într-un oraș din vestul Ucrainei pentru o întâlnire cu Olena Zelensky. Presa a scris că întâlnirea din Ucraina nu a fost divulgată încă de la început din motive de securitate. Potrivit lui Andrei Negusiu, jurnalist Digi24, se pare că vizita unui șef de stat american într-o zonă de război este o raritate.

Vizita Primei Doamne a SUA nu a fost anunțată anterior, din motive de securitate. Este o raritate ca soțiile președinților americani să viziteze zone de război, așa cum este Ucraina.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jill Biden și Olena Zelensky se îmbrățișează
Jill Biden i-a oferit în schimb Olenei Zelensky un buchet mare de flori și i-a dat o îmbrățișare / Profimedia Images
Reclamă

Jill Biden și Olena Zelensky s-au întâlnit în Ozgorod, un oraș de la granița dintre Slovacia și Ucraina. Localitatea are peste o sută de mii de locuitori. Cele două Prime Doamne au vizitat o școală și mai mulți copii ucraineni, dar au vorbit și cu locuitorii.

„Am vrut să vin de Ziua Mamei. Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească şi că este un război brutal, iar poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei”, i-a transmis Jill Biden soţiei lui Volodimir Zelensky, Olena Zelensky.

Prima Doamnă a SUA călătorit cu maşina până în oraşul Ozgorod, la aproximativ 10 minute de condus de un sat slovac care se învecinează cu Ucraina. Ea a petrecut aproximativ două ore în Ucraina.

Reclamă

Cum a decurs întâlnirea dintre cele două

Olena Zelensky și Jill Biden s-au văzut într-o sală mică de clasă. Prima conversație dintre cele două a avut loc la o masă în fața reporterilor, iar mai apoi s-au retras pentru o discuție privată. Soţia preşedintelui Zelensky şi copiii ei au fost duşi într-o locaţie necunoscută, tot din motive de siguranţă. Olena Zelensky i-a mulţumit lui Jill Biden pentru „acţiunea sa curajoasă”.

Jill Biden și Olena Zelensky au făcut activități cu copiii ucraineni
După ce au avut o discuție privată, Olena și Jill au mers alături de un grup de copii care locuiesc în școală și au făcut urși din hârtie creponată / Profimedia Images

„Înţelegem care sunt măsurile necesare care trebuie luate astfel încât Prima Doamnă a SUA să vină aici în timpul unui război când au loc acţiuni militare în fiecare zi, unde sirenele aeriene se aud în zilnic ,chiar şi astăzi”, a spus Prima Doamnă a Ucrainei.

Școala în care s-au văzut cele două a fost transformată în locuințe de tranziție de la începutul războiului. Potrivit news.ro, aici se pot adăposti refugiații ucraineni.

Tot publicațiile menționate mai sus scriu mai scriu că cele două Prime Doamne au vorbit în ultimele săptămâni prin corespondență. Cu toate acestea, oficialii americani nu au dorit să ofere mai multe informații despre discuația dintre cele două Prime Doamne.

Jill Biden i-a oferit în schimb Olenei Zelensky un buchet mare de flori și i-a dat o îmbrățișare. După ce au avut o discuție privată, Olena și Jill au mers alături de un grup de copii care locuiesc în școală și au făcut urși din hârtie creponată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×