Reclamă

Michelle Obama împlinește 58 de ani. Cum arată în 2022 și cum s-a schimbat de când nu mai e prima doamnă a SUA

Michelle Obama împlinește 58 de ani. Soția fostului Președinte american sărbătorește alături de familia sa. De-a lungul timpului, Barack Obama și-a arătat iubirea printr-un mesaj emoționant pe care l-a distribuit pe rețelele sociale. Admiratorii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce cuvinte îi va scrie anul acesta soției sale.

Publicat: 17 ianuarie 2022, 13:55

Michelle Obama s-a născut la data de 17 ianuarie 1964 în Chicago și a absolvit Universitatea Princeton și Facultatea de Drept de la Harvard. Aceasta i-a fost alături celui de-al 44-lea președinte al SUA și a deținut rolul de Prima Doamnă din anul 2009 până în anul 2017. De-a lungul timpului și-a construit o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Obama împlinește 58 de ani

Michelle LaVaughn Robinson s-a născut într-o familie unită de unde a reușit să ia cele mai frumoase calități. Încă din copilărie s-a făcut remarcată printre ceilalți elevi datorită rezultatelor sale remarcabile. La absolvirea liceului privat pe care îl urma, tânăra Michelle s-a clasat pe cel de-al doilea loc din promoția totală de 100 de elevi.

Vezi mai multe imagini cu Michelle Obama în Galeria Foto!

Avându-l ca model pe fratele său, Craig Robinson, aceasta a dorit să urmeze studiile Universității Princeton. Ea a fost absolventă de merit a acesteia. Însă drumul către succes a fost pavat cu multe obstacole în cariera sa. Neavând suficienți bani pentru a achita taxele studiilor, în primă instanță, Michelle a fost nevoită să facă mai multe împrumuturi bancare pentru a-și urma visul.

Reclamă

Pe perioada studiilor Michelle a avut mai multe locuri de muncă pentru a putea achita o parte din împrumuturi. Aceasta a lucrat într-un centru de asistență juridică pentru nevoiașii care nu-și puteau permite angajarea unui avocat. În paralel cu locul de muncă, aceasta a început să studieze dreptul la Harvard, unde a fost deseori criticată. Michelle a o fost întotdeauna dedicată principiilor pe care le avea și încerca să nu atragă foarte mult atenția în timpul dezbaterilor studențești.

Cu toate acestea, profesorii erau considerați a fi aspri cu elevii afro-americani. La 58 de ani, Mishelle se poate mândri cu o carieră de succes. După terminarea studiilor universitare, Michelle s-a alăturat unei firme de avocatură din Chicago, Sidley Austin.

Tot în această perioadă îl întâlnește pe Barack Obama la Sidley Austin și devine rapid fascinată de viitorul președinte al Americii. Deși a vrut întotdeauna să se concentreze asupra carierei sale profesionale Michelle s-a îndrăgostit rapid de Obama, iar cei doi au decis să formeze o familie.

Reclamă

Poveste de dragoste dintre Michelle și Barack Obama

Michelle Obama a povestit mai multe despre povestea sa de dragoste în cartea pe care a lansat-o în anul 2018 ”Becoming”. Tot acolo, aceasta a vorbit despre momentele dificile din timpul căsniciei sale. După instalarea la Casa Albă, lucrurile s-au schimbat complet pentru cei doi soți.

Totuși, anii pe care i-au petrecut constant în lumina reflectoarelor nu au schimbat dragostea sinceră pe care și-o poartă unul celuilalt. Michelle și Obama s-au căsătorit în anul 1992. Cei doi au împreună două fete, Malia și Natasha. Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii se mândrește de fiecare data cu femeile importante din viața sa pe rețelele sociale.

Barack și Michelle Obama se sărută în văzul tuturor pe scările de la Casa Albă
Barack Obama îi transmite în fiecare an mesaje frumoase cu ocazia zilei ei de naștere / Profimedia Images

Obama își respectă soția și îi trimite în fiecare an un mesaj aniversar public în mediul online. De-a lungul timpului acesta a vorbit despre caracterul de admirat al soției sale. Tot Obama spune că o admiră pe Michelle pentru că reușește să țină familia unită.

De altfel, Michelle s-a implicat atât în viața politică a soțului său, cât și în viața lor private. Aceasta s-a îngrijit întotdeauna ca lucrurile să aibă cel mai frumos parcurs cu putință și nu s-a temut să-și expună punctul de vedere în mod public.

Ce face Michelle Obama în prezent

La începutul anului 2021, Michelle Obama declara că este ”mult mai selectiv” cu proiectele pe care le abordează. Se pare că aceasta își îndreaptă mult mai mult atenția asupra familie și mai puțin asupra carierei de success. Pentru publicația People, fosta Prima Doamnă a Americii spunea că vrea să-și creeze fundația relației cu soțul său. Ea vrea să se puată pensiona și să petreacă mai mult timp unul cu celălalt.

De când au plecat de la Casa Albă, cei doi soți au rămas mereu prezenți în viața politică și s-au implicat inclusive în campania președintelui Joe Biden. În cele mai recente interviuri pe care le-a acordat, Michelle a vorbit despre experiența familiei sale din timpul pandemiei de COVID-19.

Se pare că fiicele cuplului s-au mutata acasă de la universitățile pe care le urmau. Deși nu mai este la fel de active pe scena politică, Michelle continua să-și îndrepte atenția asupra proiectelor pe care le consider importante.

Atunci când nu se află în discuții cu alți participanți de seamă aceasta învață singură să înoate și își petrece o parte din timp tricotând, scrie publicația BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×