Reclamă

Vedeta care s-a schimbat de haine în mijlocul magazinului. Nu a avut nevoie de cabină de probă, iar fotografii au surprins-o cu bustul la vedere

Ea este vedeta care s-a schimbat de haine în mijlocul magazinului. Diva nu a avut nevoie de cabină de probă, iar fotografii au surprins-o cu bustul la vedere. Fiica unui celebru actor nu a lăsat loc imaginației atunci când și-a expus trupul în fața unui magazin de haine.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iulie 2024, 11:10

Scout Willis, fiica lui Bruce Willis, și-a expus silueta de invidiat în fața unui magazin din cartierul Los Feliz. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a mers la shopping însoțită de câinele ei. Aceasta s-a oprit în fața unui magazin cu ținute boho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care s-a schimbat de haine în mijlocul magazinului

Entuziasmată de ceea ce a găsit, Scout Willis nu a mai ținut cont de privirile celor din jur. Diva a renunța la haine rând pe rând și s-a apucat să probeze ținutele care i-au atras privirea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scout Willis, fără pantaloni, în timp ce probează haine
Entuziasmată de ceea ce a găsit, Scout Willis nu a mai ținut cont de privirile celor din jur / Profimedia Images

Vedeta, în vârstă de 32 de ani, nu a lăsat loc imaginației atunci când a renunțat complet la inhibiții, dar și la sutien.

Reclamă

Scout a probat hainele chiar în fața magazinului, iar paparazzi nu au raat această ocazie. Dacă inițial diva a păstrat sutienul pentru a încerca câteva rochii, diva a decis în cele din urmă să-l dea jos pentru a proba câteva bluze transparente. Scout a rămas doar în lenjerie intimă la un moment dat, dar acest lucru nu a părut să o facă să se rușineze, menționează reporterii de la PageSix.

Fiica lui Bruce Willis are un fizic de invidiat. Aceasta și-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat, dar și mușchii bine definiți de pe picioarele sale lungi. Scout a părut să se simtă foarte bine în magazinul de haine. Aceasta a stat de vorbă cu vânzătoare, iar la final a sărutat-o pe aceasta pe obraz.

Publicațiile internaționale scriu că nu este prima dată când Scout trece pe la acest magazin, semn că diva ar fi o clientă fidelă a vânzătoarei.

Reclamă

Fiica lui Demi Moore a plecat fericită cu o pungă plină cu haine. Fotografii au surprins-o în momentul în care și-a luat la revedere și a plecat fericită cu ceea ce a reușit să-și găsească la magazinul din Los Angeles.

Scout Willis este adepta ținutelor riscante

Scout Willis adoră să poarte ținute lejere. Sezonul cald a pus-o pe fiica lui Demi Moore în fața unor alegeri vestimentare riscante. Nu este prima dată când diva își lasă zonele intime la vedete.

Vedeta a fost gata să-și piardă pantalonii în timpul unei plimbări pe străzile din Los Angeles. Accidentul vestimentar a fost imediat surprins de fotografi.

Temperaturile ridicate au făcut-o pe divă să aleagă ținute lejere, dar numărul prea mare al acestora a dus la surprinderea unui moment jenant. Scout a fosts urărinsă atunci în compania iubitului său, Jack Miller.

Fiica lui Bruce Willis a stat departe de lumina reflectoarelor în ultima perioadă. Cea mai recentă apariție publică a divei a avut loc la Săptămâna Modei de la Maris.

Scout a mers atunci împreună cu mama sa. Cele două au fost invitate la prezentarea de modă Dior Menswear. Scout a povestit pe conturile sale de social media cum s-a desfășurat evenimentul.

Totodată, aceasta i-a mulțumit mamei sale public pentru toate momentele pe care le petrec împreună. Demi Moore are o relație foarte bună cu fiicele sale și nu ratează nicio ocazie pentru a le fi alături. Demi Moore are trebui fete cu Bruce Willis: Scout, Rumer și Tallulah.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×