Reclamă

Sebastian Stan are fața deformată în filmul A Different Man. Primele imagini i-au lăsat pe fani fără cuvinte

Sebastian Stan are fața deformată în filmul A Different Man. Primele imagini cu actorul român i-au lăsat pe fanii din întreaga lume fără cuvinte. Stan este cunoscut pentru transformările sale impresionante, dar și pentru dedicarea pe care o are când vine vorba de rolurile pe care le joacă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2024, 12:21

Sebastian Stan și-a ascuns complet chipul pentru interpretarea sa din A Different Man, Primul trailer oficial a fost lansat, air fanii sunt contrariați de personajul actorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stan îl va interpreta pe Edward, un personaj care este afectat de o deformare facială, până când i se prescrie un medicament minune care îi poate transforma înfățișarea.

Sebastian Stan are fața deformată în filmul A Different Man

Sebastian Stan este din nou în atenția presei internaționale. Actorul a reuși să surprindă cu cel mai recent rol pe care îl va interpreta în A Different Man.

Stan se va transforma în Edward, un bărbat zdrobit de faptul că și-a pierdut șansa de a juca într-o piesă bazată pe viața lui în fața unui alt actor cu o desfigurare facială.

Reclamă

Edward devine obsedat de ceea ce a pierdut, iar filmul ia o întorsătură neașteptată. Filmul a debutat în ianuarie cu mult succes la Festivalul de Film de la Sundance și este așteptat și pe marile ecrane din cinematografe.

Actorul din Marvel, în vârstă de 41 de ani, a trebuit să stea timp de două ore pe zi la machiaj. Artistul Mike Marino a fost cel care i-a aplicat zilnic proteze pe față. În timpul unei discuții din ianuarie, Stan a discutat și despre reacția pe care a primit-o când a ieșit pe străzile din New York purtând protezele.

„A fost cu adevărat interesant și oarecum înfricoșător să vezi cât de limitată este interacțiunea”.

Reclamă

„Este într-adevăr totul limitat între două extreme. Fie oamenii nu te vor aborda, fie îți vor arăta toată mila lor. Singurii oameni care au fost cu adevărat sinceri au fost copii”, a spus Stan într-un interviu din trecut.

Sebastian Stan joacă împreună cu Adam Pearson

Rivalul lui Edward din A Different Man este interpretat de Adam Pearson. Adam este un actor britanic. Elcare suferă o desfigurare facială în viața reală din cauza unei afecțiuni numite neurofibroză, scrie publicația DailyMail.

Pearson a lucrat cu un avocat. El a făcut acest lucru pentru a ajuta la prevenirea agresiunii împotriva persoanelor cu deformări faciale și de altă natură.

La Sundance, actorul din Under the Skin a dezvăluit că l-a încurajat pe Sebastian Stan să iasă în public cu protezele sale. Stan a făcut acest lucru pentru a-și face o idee despre cum este pentru o persoană care trăiește cu o desfigurare. Pearson a oferit mai multe detalii într-un interviu din trecut.

„Acesta a fost un cârlig pe care i l-am dat lui Sebastian. Nu știi cum e să ai o desfigurare. Totuși știi cum e să nu ai intimitate și să ai viața constant invadată. Te transformi în proprietate publică”, a spus actorul.

Filmul a fost foarte bine primit de critici, iar Stan a fost desemnat cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. A Different Man urmează să apară în cinematografe începând cu data de 20 septembrie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×