Reclamă

Casa ei e strada, iar lucrurile personale încap într-un căruț de cumpărături. Cine este vedeta care a ajuns să-și trăiască viața așa

Casa ei e strada, iar lucrurile personale încap într-un căruț de cumpărături. Vedeta care a ajuns să-și trăiască viața așa ține acum primele pagini ale tabloidelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iulie 2024, 7:30

Fostul model de costume de baie Loni Willison a ajuns să trăiască pe străzile din Los Angeles. Ea a reapărut săptămâna aceasta, iar fotografii au fost pe urmele ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa ei e strada, iar lucrurile personale încap într-un căruț de cumpărături

Willison, care este fosta soție a starului Baywatch Jeremy Jackson, a fost văzută fumând în timp ce trăgea un cărucior de cumpărături plin cu pături după ea.

Willison s-a căsătorit cu actorul în 2012, dar doi ani mai târziu, au renunțat la povestea lor.

Fosta vedetă părea să fie îngândurată în timp ce era pe stradă, purtand un top stratificat, fustă, colanți, șosete albe și o șapcă pe cap. Willison a purtat, de asemenea, mai multe brățări și coliere.

Loni Willison caută mâncare pe stradă
Willison s-a căsătorit cu actorul în 2012, dar doi ani mai târziu, au renunțat la povestea lor / Profimedia Images
Reclamă

Willison s-a descurcat foate greu și a fost văzută de mai multe ori în timp ce căuta hrană în tomberoanele de pe stradă. Despărțirea ei din 2014 de Jackson se pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru ea. Fostul cuplu a fost căsătorit puțin de doi ani.

Jackson este cunoscut pentru rolul său ca Hobie Buchannon în serialul TV Baywatch.

Daily Mail a obținut fotografii cu fostul model care căuta în gunoi după produse de igienă. Ea a luat de acolo inclusiv o sticlă cu apă de gură, în mai. Transformarea ei șocantă a fost o adevărată surpriză neplăcută pentru fani. Loni a pozat cândva pentru reviste precum Glam Fit, Flavour și Iron Man.

Reclamă

Cu doar câteva luni înainte, Loni a fost văzută mâncând iaurt cu mâinile acoperite cu vopsea și cutreierând orașul.

De unde a pornit decăderea lui Loni Willison

Willison l-a acuzat anterior pe Jackson pentru direcția pe care a luat-o viața ei într-un interviu sincer publicat de X17 Online, după ce a fost întrebată de unde a pornit picajul ei.

Ea a vorbit și pentru DailyMail.com despre căderea ei, dezvăluind că a suferit o depresie severă în 2016. Atunci, Loni era convinsă că cineva îi trimitea curenți electrici în corpul ei, care nu puteau fi remediați decât luând substanțe interzise.

Se pare că ea a început să trăiască pe străzi în acea perioadă și de atunci a trecut prin mai multe episoade cu dependența sa, precum și cu afecțiuni de sănătate mintală.

„Nu am mai vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc bine. Nu vreau să mă ajute nimeni”, a explicat ea despre situația ei grea. „Pot trăi pe cont propriu. Am tot ce îmi trebuie chiar aici.”

Vedeta l-a acuzat atunci pe actor de faptul că a fost violent în timpul căsniciei lor. Chiar dacă Loni a pierdut aproape totul, acesta nu-și dorește ajutorul celorlalți.

„Nu am un telefon. Am mâncare și am unde să dorm. Primesc uneori bani și alimente în pubelele de lângă magazine. Sunt multe aici”, a spus vedeta într-un interviu din trecut.

Unul dintre foștii parteneri ai lui Jackson, Cindy Kovacs, a comentat și el situația fostei sale partenere: „Este foarte trist ce s-a întâmplat cu Loni. Nu a primit niciodată ajutorul de care are nevoie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×