Reclamă

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au pozat împreună pe covorul roșu. Cei doi au fost prezenți la premiera filmului The Beekeeper

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au pozat împreună pe covorul roșu. Cei doi au fost prezenți la premiera filmului The Beekeeper. Aceștia se susțin reciproc în tot ceea ce își propun să facă. Dragostea lor trece dincolo de cuvinte.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 ianuarie 2024, 11:52

Rosei Huntington-Whiteley este întotdeauna alături de logodnicul său. De data aceasta a fost prezentă la premiera celui mai recent film al logodnicului săi. Premiera a avut loc în Marea Britanie. Vedeta, în vârstă de 36 de ani, a arătat senzațional într-o rochie neagră semitransparentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au pozat împreună pe covorul roșu

Rosie a atras privirile tuturor atunci când a apărut într-o rochie din tricot fin, cu gât înalt, cu o fustă mini texturată și stratificată deasupra. Rosie a accesorizat ținuta cu o curea metalică aurie, apoi a adăugat cu o pereche de tocuri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham în timp ce pozează pe covorul roșu
Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au participat la premiera filmului The Beekeeper / Profimedia Images

Coafura a fost una simplă și a ales să-și lase părul într-o coadă de cal elegantă. Logodnicul divei, în vârstă de 56 de ani, a arătat și el extrem de elegant. Acesta joacă rolul unui apicultor eroic și fost agent al unei organizații secrete în noul thriller.

Reclamă

Jason și-a pătruns logodnic în jurul taliei și a pozat alături de ea pe covorul roșu. Actorul a încercat să-și asorteze look-ul cu cel al lui Rosie, optând pentru un ansamblu negru complet.

Acesta a ales un pulover pe gât și un blazer din catifea, scrie presa de peste hotare. Filmul de acțiune este regizat de David Ayer.

Statham s-a implicat complet în timpul filmărilor, iar la premieră a declarat că este mulțumit cu rezultatele sale.

Reclamă

Trailerul filmului, de aproape trei minute, se deschide cu o scenă liniștită în care domnul clay, interpretat de Jason, amenajează o grădină cu stupi pentru vecina sa. Domnul Clay este apoi văzut într-o scenă neașteptată. Filmul promite momente pline de suspans, acțiune și dramă, după cum au scris criticii de peste hotare.

Rosei Huntington-Whiteley și Jason Statham au împreună doi copii

Rosei Huntington-Whiteley și Jason Statham trăiesc împreună o frumoasă poveste de iubire și au alături de ei doi copii minunați. Rosie și Jason sunt împreună încă din anul 2010.

Relația lor a devenit oficială la scurt timp după ce zvonurile despre povestea lor de dragoste au început să circule în mediul online. După șase ani de relație, Rosie și Jason au anunțat logodna, care a avut loc în ianuarie 2016.

Cei doi îndrăgostiți au luat lucrurile pas cu pas, iar mai apoi s-au bucurat împreună de venirea primului copil. Primul băiețel al cuplului a venit pe lume în luna iunie a anului 2017.

După nașterea primului copil, Jason și Rosie și-au stabilit reședința în Beverly hills, California. Povestea lor de iubire a scris un nou capitol atunci când Rosie a anunțat că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Diva a făcut vestea cea mare publică în luna august a anului 2021.

Rosie nu a vrut să ascundă bucuria de admiratorii ei din mediul online. Modelul internațional a născut în luna februarie a anului 2022. Familia lor s-a mărit cu un nou membru, de data aceasta cu o fetiță pe nume Isabella James Statham.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×