Reclamă

Vanessa Kirby a fost la un pas de un accident vestimentar. Actrița a participat la premiera filmului Misiune: Imposibilă 7

Vanessa Kirby a fost la un pas de un accident vestimentar. Actrița internațională a participat la premiera filmului Misiune: Imposibilă 7. Aceasta a ales o rochie care i-a jucat feste. Deși a strălucit pe covorul roșu din New York, Vanessa s-a văzut pusă într-o situație jenantă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2023, 7:06

Vanessa Kirby știe cum să-și facă apariția la un eveniment de covor roșu. Actrița a optat pentru o ținută elegantă, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. După ce a pozat pentru fotografi, aceasta a oferit și un interviu despre filmul care s-a lansat luna aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Kirby a fost la un pas de un accident vestimentar

Vanessa Kirby se întoarce pe marile ecrane în filmul Misiune: Imposibilă 7. Actrița internațională va interpreta din nou rolul lui Alanna Mitsopoulos/ Văduva Albă și va juca alături de Tom Cruise. La premiera filmului din New York, Vanessa Kirby a optat pentru o ținută simplă, dar elegantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vanessa Kirby în timp ce pozează la premiera filmului Misiune: Imposibilă 7
Vanessa Kirby a optat pentru o rochie elegantă / Profimedia Images

Blondina și-a făcut apariția într-o rochie într-o nuanță de crem, din mătase. Rochia superbă a fost completată de o pereche de mâneci din catifea. Mânecile s-au prelungi în spate cu o trenă impresionantă. Rochia simplă a fost ajustată pe corp cu ajutorul unor bretele subțiri.

Reclamă

Actrița și-a dorit să pozeze pentru fotografii prezenți la eveniment, dar a fost la un pas de un accident vestimentar. Una dintre bretelele rochiei i-a alunecat de pe umăr, iar diva aproape și-a lăsat bustul generos la vedere.

De altfel, Vanessa Kirby a renunțat la sutien în timpul premierei de la New York. Actrița a avut spirit de observație și și-a acoperit repede bustul cu mâinile. Momentul ar fi putut să fie unul jenant și stânjenitor, însă blondina a știut cum să repare rapid situația neplăcută.

Ulterior, aceasta a fost surprinsă în timp ce râdea cu jurnaliștii prezenți la eveniment.

Reclamă

Tom Cruise a fost și el prezent pe covorul roșu. Recent s-a vorbit despre mica imperfecțiune a actorului de la nivelul zâmbetului său.

Vanessa Kirby a povestit despre cum va arăta filmul Misiune: Imposibilă 7

Vanessa Kirby a făcut și câteva dezvăluiri despre felul în care va arăta noua producție cu ea și Tom Cruise. Filmul Misune: Imposibilă 7 a avut premiera pe data de 10 iulie 2023. Actorii principali au defilat pe covorul roșu de la New York.

Vanessa nu s-a sfiit să le ofere fanilor câteva detalii despre noul film. Vedeta, în vârstă de 35 de ani, susține că „timpurile s-au schimbat”, iar fetele bond, care erau deseori văzute în ipostaze sexy, nu vor mai apărea în aceeași lumină. De altfel, actrița spune că nu va apărea în costum de baie în timpul filmului.

„Călătoria aceasta a fost una impresionantă. Timpurile s-au schimbat și vedem și noi acest lcuru în modul în care sunt prezentate poveștile personajelor. Am trăit această experiență intensă ca o adevărată familie. Sunt multe femei extraordinare care apar în acest film. Ne-am unit toate forțele și putem spune că suntem o adevărată forță de neoprit”.

Unele dintre cele mai discutate momente din filmul Misiune: Imposibilă 7 sunt legate de cascadoriile lui Tom Cruise. Actorul a insistat să-și facă singur cascadoriile din timpul filmului. Vanessa a dezvăluit că este o mare admiratoare a actorului, iar acest lucru se datorează modului în care acesta se dedică carierei sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×