Reclamă

Joey King a participat la premiera filmului Bullet Train. Actrița a purtat o ținută elegantă

Joey King a participat la premiera filmului Bullet Train. Actrița în vârstă de 23 de ani a strălucit într-o ținută elegantă. Aceasta a fost însoțită pe covorul roșu de către logodnicul său, Steven Piet. Cei doi s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre. 

Publicat: 2 august 2022, 11:04

Joey King este una dintre cele mai promițătoare tinere actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de doar 23 de ani surprinde cu fiecare nouă apariție. Cel mai recent proiect al său a adus-o mai aproape de nume celebre din industria filmului, precum Brad Pitt. Vedeta a jucat alături de Pitt în filmul Bullet Train care urmează să se lanseze în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joey King a participat la premiera filmului Bullet Train

Turneul de promovare al filmului Bullet train continuă cu noi apariții pe covorul roșu. De data aceasta actorii principali din producție s-au aflat la premiera din Los Angeles. Brad Pitt a ales de această dată un costum verde și a renunțat la ținutele excentrice. La premiera din Berlin actorul și-a făcut apariția într-o fustă. Vedeta serii a fost cu totul altă persoană.

Vezi mai multe imagini de la premiera filmului Bullet Train în Galeria Foto!

Joey King a participat la premiera filmului Bullet Train și a purtat o ținută all white
Joey King a ales o ținută elegantă pentru premiera filmului Bullet Train din Los Angeles / Profimedia Images

Joey King a participat la premiera filmului Bullet Train și a întors toate privirile asupra sa. Tânăra vedetă a apărut într-o ținută all white extrem de riscantă. Aceasta a ales un sacou alb cu un decolteu adânc. Diva a renunțat la lenjeria intimă, iar fotografii au putut să-i pozeze bustul generos.

Reclamă

Actrița de doar 23 de ani a fost la un pas de un accident vestimentar în momentul în care a coborât din mașină și s-a aplecat. Joey a fost tot timpul atentă să nu lase foarte mult la vedere.

Logodnicul său, Steven Piet, i-a fost mereu alături și a încurajat-o. La 23 de ani Joey a dat dovadă de o eleganță ieșită din comun.

Aceasta a pășit plină de încredere pe covorul roșu și a dovedit că este pregătită să devină o femeie admirabilă și respectată. Aceasta are deja câteva filme de succes la activ și se bucură de un număr mare de susținători în mediul online.

Reclamă

Ce a declarat Joey King la premiera filmului Bullet Train

Joey King a participat la premiera filmului Bullet Train într-o ținută care să îi pună în evidență silueta, dar și atitudinea încrezătoare. Vedeta a oferit și câteva interviuri reporterilor prezenți.

Aceasta a povestit despre modul în care  a decurs audiția pentru film, repetițiile și filmările ulterioare, dar și despre modul în care a reușit să lege prietenii de durată pe platourile de filmare. King a declarat că ”îl adoră pe Brad Pitt”. Actrița a reușit să se atașeze imediat de fostul soț al Angelinei Jolie.

”Sunt actriță deja de 19 ani, am făcut asta aproape toată viața mea, dar filmul acesta a fost cu totul altceva pentru mine. La început am trecut prin sindromul impostorului. Mă întrebam dacă merit cu adevărat să fiu aici. Brad Pitt a fost extraordinar. Este Brad Pitt!! A fost o onoare să lucrez alături de el. Am iubit fiecare secundă pe platourile de filmare”.

Actrița internațională a povestit mai multe și despre noul său proiect. Aceasta va începe filmările pentru un nou proiect, Uglies. Joey le-a promis admiratorilor săi că va reveni cu mai multe detalii privind data de lansare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×