Reclamă

Jennifer Lopez a susținut primul concert după căsătoria cu Ben Affleck. Artista a participat la gala Unicef din Capri, Italia

Jennifer Lopez a susținut primul concert după căsătoria cu Ben Affleck. Artista s-a întors pe scenă după ce a avut parte de câteva zile de relaxare în compania soțului ei și a copiilor. Familia a mers la Paris, iar fotografii au stat mereu pe urmele lor.

Publicat: 1 august 2022, 13:21

Artista îm vârstă de 53 de ani a urcat pe scena evenimentului LuisaViaRoma x Unicef. Cântăreața și-a început reprezentația cu melodii precum "If You Had My Love" și "Waiting for Tonight". Acesta este primul eveniment al artistei în calitate de soție a lui Ben Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a susținut primul concert după căsătoria cu Ben

Lopez a uimit la Certosa San Giacomo, o mănăstire din secolul al XIV-lea, într-o ținută Roberto Cavalli personalizată cu dungi de tigru și pene de Fausto Puglisi.

„Facem disco în seara asta”, a spus ea mulțimii la evenimentul găzduit de LuisaViaRoma, care a strâns aproximativ opt milioane de euro pentru a sprijini eforturile de ajutor pentru ucraineni și sirieni. „Știi de ce îmi amintește asta? Asta îmi amintește de când eram o fetiță în Bronx”.

Ea a continuat: „Mama obișnuia să se uite la acele spectacole de premii, acele gale mari. Este ca o gală mare în seara asta”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jennifer Lopez, într-o ținută cu imprimeu de tigru
Lopez a uimit la Certosa San Giacomo, o mănăstire din secolul al XIV-lea, într-o ținută Roberto Cavalli personalizată cu dungi de tigru și pene de Fausto Puglisi / Profimedia Images

Diplo, Sofia Carson și DJ Cruz au susținut și ei reprezentații înainte de concertul lui Jennifer Lopez. La marele eveniment organizat în parteneriat cu Unicef au fost prezente nume mari precum Jamie Foxx, Vanessa Hudgens, Leonardo DiCaprio, Jared Leto și Haim.

Show-ul lui Jennifer Lopez are loc la câteva săptămâni după ce artista s-a căsătorit cu Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani. Cei doi au decis să facă pasul cel mare după aproape 20 de ani de când au pus capăt logodnei lor în 2004. Actrița din „Good Will Hunting” și Selena” a fost cea care a dat vestea cea mare în newsletter-ul ei On The JLo.

Reclamă

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă, dragostea este bună. Și am învățat că dragostea este răbdătoare cu noi. 20 de ani de răbdare”, a scris vedeta pentru fanii ei.

Care este trecutul amoros al lui Jennifer Lopez

Ben și JLo s-au logodit pentru a doua oară în luna aprilie a anului 2022. După ceremonia discretă pe care au organizat-o în Las Vegas, cei doi au mers în luna de miere la Paris. Recent, mai multe surse au declarat pentru PageSix că cei doi au angajat un organizator de evenimente de lux, pe Colin Cowie, care să le organizeze nunta pe proprietatea lui Ben din Riceboro. Se pare că evenimentul va avea loc peste numai câteva săptămâni.

Chiar dacă cei doi susțin că acum sunt mai pregătiți ca niciodată pentru a-și întemeia o familie așa cum își doreau în urmă cu mulți ani, se pare că nu toată lumea este de acord cu ei.

Ce spune primul soț al lui JLo despre căsătoria cu Ben

Ojani Noa, primul soț al lui JLo, în vârstă de 48 de ani, a declarat că fosta sa soție „adoră să fie iubită”, dar își pierde rapid interesul atunci când pasiunea din căsnicie se evaporă, scrie PageSix.

„Ben este soțul cu numărul patru. Eu am fost primul soț și mi-a spus că sunt dragostea vieții ei. Atunci când ne-am pus în pat după ziua nunții, mi-a spus că vrea să fim împreună pentru tot restul vieții”.

Chiar dacă au trăit o poveste de dragoste ca în filme, după 11 luni, cuplul a divorțat. Lopez s-a întâlnit cu Puff Daddy la scurt timp după.

Noa a rămas cu 50.000 de dolari într-un acord de reglementare. Acesta a continuat să-și poarte verigheta, deoarece cei doi au rămas foarte apropiați, potrivit raportului.

„Au fost momente în care mi-a spus că vrea să se întoarcă. În momentele de liniște, ea spunea: „Am nevoie de tine în viața mea. Nu vreau să te pierd”, și-a amintit Noa. Scurta căsătorie a lui Lopez cu Chris Judd s-a dizolvat și ea. Affleck a cerut-o de soție pentru prima dată înainte ca ea să se despartă oficial de dansatorul ei.

Doi ani mai târziu, în 2004, Lopez avea să se căsătorească cu Marc Anthony. Cei doi au rămas împreună timp de 10 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×