Reclamă

Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris alături de Ben Affleck. Artista a pozat nud la 53 de ani

Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris alături de Ben Affleck. Cântăreața a împlinit 53 de ani și și-a sărbătorit aniversarea bucurându-se de o plimbare romantică la Paris alături de noul ei soț.

Publicat: 25 iulie 2022, 10:17

Cei doi au părut relaxați și fericiți când au fost văzuți îmbrățișându-se în timp ce mergeau în fața Arcului de Triumf. Ben și JLo au fost văzuți și la Luvru. Cântăreața care a lansat duminică o nouă cremă de corp a întors toate privirile într-o rochie roșie uimitoare. Artista a ales să poarte un decolteu abisal. Ea a completat look-ul cu o poșetă asortată și pantofi stiletto nude cu înalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris

Între timp, Affleck, în vârstă de 49 de ani, a păstrat un look elegant și casual. Actorul a purtat pantaloni de culoare închisă și o cămașă albastră cu nasturi.

PageSix scrie că Lopez și Affleck s-au cazat la Hôtel de Crillon de pe Champs-Élysées, care găzduiește cartierul emblematic de lângă malul drept al Senei. Escapada lor are loc după nunta din Las Vegas.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Soții Affleck, la un restaurant în Paris
Cântăreața care a lansat duminică o nouă cremă de corp a întors toate privirile într-o rochie roșie uimitoare / Profimedia Images
Reclamă

Un martor ocular a declarat pentru Page Six că cei doi s-au plimbat prin Jardin des Tuileries. Ei au intrat în restaurantul LouLou Paris pentru prânz. De asemenea, au vizitat noul spațiu de expoziție și expoziție al lui Dior, numit La Galerie Dior.

Cu o seară înainte, cei doi s-au bucurat și de o cină romantică în Orașul Luminii. Au luat masa la restaurantul de pe acoperiș Plénitude de la hotelul Cheval Blanc. Mai apoi s-au oprit pentru înghețată la Berthillon, pe Île Saint-Louis, în drum spre casă.

Lopez și Affleck s-au cunoscut în 2002 pe platoul de filmare al filmului „Gigli” din 2003. Lopez era încă măritată cu al doilea soț al ei, Chris Judd. Vedeta din „Hustlers” a cerut divorțul de Judd în iulie 2002. În aceeași perioadă ea și Affleck au fost văzuți pentru prima dată în public.

Reclamă

JLo a pozat nud la 53 de ani

Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani și a sărbătorit această ocazie pozând nud pentru a lansa cea mai recentă linie de cosmetice, JLo Body by JLo Beauty.

„Am vârsta pe care o am, dar mă simt uimitor și mai fericită ca oricând”, a spus ea pentru People într-un nou interviu care promovează linia.

„Simt de parcă sunt la pauză acum și abia încep”.

Cântăreața a anunțat pentru prima dată vestea prin buletinul ei de știri „On The JLo”, spunându-le fanilor că a lansat un produs care să evidențieze cel mai bun „atu” al tuturor. Mai târziu, pe Instagram, Lopez a distribuit un videoclip sexy de campanie în care a prezentat noul produs cu imagini ale sale nud. Crema de corp își propune să întărească aspectul pielii în zone cum ar fi posteriorul, șoldurile și coapsele.

„Toată această îngrijire și atenție o acordăm pielii de pe față, dar uneori neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii. Organismul trebuie să răspundă nevoilor sale specifice și unice și am început cu acest produs”, a explicat ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×