Reclamă

Luis Figo a mers în vacanță în Ibiza. Fostul jucător de fotbal impresionează cu fizicul său la 49 de ani

Luis Figo a mers în vacanță în Ibiza alături de familia sa. Fostul jucător de fotbal a impresionat cu fizicul său de invidiat. Acesta demonstrează că vârsta este doar un număr și nu ține cont de privirile curioșilor. La 49 de ani, Figo are în continuare o musculatură bine definită.

Publicat: 22 iulie 2022, 12:43

Fotografii l-au surprins pe fostul jucător de fotbal în compania soției sale, Helen Svedin, și a uneia dintre fiicele sale, Martina. Figo și soția sa au împreună o căsnicie frumoasă. Deși în presa internațională s-a scris că cei doi ar trece prin probleme de comunicare, cele mai recente fotografii demonstrează contrariul. Svedin și fostul jucător de fotbal s-au întâlnit în 1996 și au împreună trei fiice superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Figo a mers în vacanță în Ibiza

Luis Figo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din toate timpurile. Acesta a jucat de-a lungul timpului pe postul de mijlocaș pentru Sporting CP, Barcelona, Real Madrid și Inter Milano. De-a lungul carierei sale a obținut peste 120 de selecții pentru echipa națională a Portugaliei, fiind un record unic, depășit doar de jucători precum Ronaldo sau Joao Moutinho.

Vezi mai multe imagini cu Luis Figo în Galeria Foto!

Luis Figo în timp ce pozează la bustul gol pe o plajă din Ibiza
Luis Figo și-a expus fizicul de invidiat pe o plajă din Ibiza / Profimedia Images

Figo este considerat unul dintre cei mai mari jucători ai generației sale. La 49 de ani continuă să impresioneze cu un fizic de invidiat. Luis Figo a mers în vacanță în Ibiza și și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii nu au ratat această ocazie și l-au pozat pe jucător din toate unghiurile.

Reclamă

Mijlocașul a lăsat la vedere un abdomen bine lucrat la sală, dar și o colecție impresionantă de tatuaje.

De-a lungul carierei sale acesta a reușit să strângă aprecierea sportivilor din lumea întreagă, dar și a doamnelor și domnișoarelor. Frumusețea sa nu a putut fi ignorată niciodată.

Cu toate acestea, fotbalistul a avut ochi pentru o singură femeie, soția sa. Modelul suedez Helen Svedin a reușit să formeze alături de acesta o familie frumoasă și fericită.

Reclamă

Cum și-a început Luis Figo cariera

Luis Figo a crescut în Cova de Piedade din orașul Almada. Acesta și-a început cariera la U.H.C Os Pastilhas, iar ulterior s-a transferat la Sporting Clube de Portugal. Fotbalistul avea doar 12 ani la acea vreme. Încă de la începutul carierei sale, Figo a reprezentat echipa națională cu mândrie și a reușit să câștige două trofee importante.

La scurt timp, acesta a devenit unul dintre cei mai căutați fotbaliști din Europa. Mijlocașul portughez a reușit să dea mai bine de 100 de pase de gol și se află pe locul doi în istoria primei ligi din Spania. În 2000 a reușit să câștige Balonul de Aur, iar în 2001 a devenit jucătorul mondial al anului. Un alt jucător cu un istoric impresionant este Cristiano Ronaldo. Află mai multe despre viața lui de pe teren, dar și despre viața privată.

Figo și-a făcut debutul în echipa de seniori în 1990. În doar cinci sezoane acesta a reușit să marcheze 16 goluri.  În 1996 acesta a ajuns să reprezinte Portugalia la Campionatele Europene din Anglia și să marcheze un gol pentru echipa națională în sferturile de finală. Cariera sa a fost plină de suișuri și coborâșuri.

Acesta a fost puternic criticat în anul 2000 când a făcut o mutare neașteptată. Figo a plecat de la echipa Barcelonei la rivalii acesteia, Real Madrid. Transferul s-a realizat pentru suma de 62 milioane de dolari. Fanii Barcelonei s-au simțit trădați de alegerea jucătorului și mult timp a fost criticat pentru decizia luată.

Figo a ajuns căpitanul echipei Portugaliei în 2004 și a adus echipa până în finala Campionatului Europeani din Lisabona. Cariera sa la Real Madrid s-a încheiat în 2005 după ce s-a mutat la clubul Inter Milano. Acum, la 49 de ani, fostul jucător de fotbal impresionează în continuare cu realizările sale, dar și cu un fizic de invidiat.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×