Reclamă

Ashley Graham a uimit într-o rochie neagră. Modelul plus-size a participat la premiera filmului Barbie din Los Angeles

Ashley Graham a uimit într-o rochie neagră. Modelul plus-size a participat la premiera filmului Barbie din Los Angeles. Producția mult așteptată vine și în cinematografele de la noi din țară pe data de 21 iulie 2023.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2023, 6:19 / Actualizat: 11 iulie 2023, 8:50

Ashley Graham nu ține cont de părerile celor din jur. Aceasta promovează acceptarea sinelui și iubirea corpului așa cum este el. Vedeta a vrut să le arate femeilor că pot arăta ca o păpușă Barbie indiferent de mărimea pe care o poartă la haine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham a uimit într-o rochie neagră

Modelul plus-size a atras toate privirile asupra sa. Plină de încredere, Ashley a defilat într-o rochie neagră la premiera filmului Barbie. Diva a optat pentru o rochie cu trenă și cu o zonă transparentă în partea de sus a șoldurilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ashley Graham într-o rochie neagră pe covorul roșu la premiera filmului Barbie din Los Angeles
Ashley Graham nu putea să lipsească de la premiera filmului Barbie din Los Angeles / Profimedia Images

Aceasta a ales și un machiaj de seară elegant. Întreaga ținută i-a fost completată de o pereche de cercei cu diamante și o pereche de pantofi cu toc. Rochia mulată i-a lăsat la vedere formele voluptoase. Deși nu are silueta perfectă și nu intră în standardele actuale de frumusețe, Ashley știe să-și pună în valoare frumusețea naturală cu care a fost înzestrată.

Reclamă

Kilogramele nu au fost niciodată o problemă pentru ea. Ashley pozează deseori în ținute mulate, iar acest lucru o face să se simtă și mai încrezătoare în imaginea sa. La premiera din Los Angeles au participat mai multe vedete care fac parte din distribuția filmului Barbie.

Pe covorul roșu a fost prezentă Margot Robbie, actrița principală din filmul care urmează să se lanseze luna aceasta.

Tot pe covorul roșu au fost surprinse Dua Lipa și Billie Eilish. Celebritățile s-au întrecut în creativitate și au ales ținute inspirate din universul Barbie.

Reclamă

Ashley Graham are propria păpușă Barbie

Ashley Graham are propria ei păpușă Barbie care reproduce dimensiunile reale ale modelului plus-size. Ashley este cea care a inspirat milioane de femei din lumea întreagă să se accepte așa cum sunt. Mattel, gigantu de jucării, a ales să o onoreze pe Graham cu o ediție specială păpușii iconice.

Ashley a fost extrem de încântată de această veste, iar păpușa urmărește cu atenție formele voluptoase ale modelului. Ashley alege de cele mai multe ori să posteze imagini reale pe conturile sale de social media.

Aceasta nu apelează la aplicațiii de editare a fotografiilor, iar de multe ori pozează cu celulita la vedere. Păpușa care este un tribut pentru model a fost lansată la Women of the Year Summit din Los Angeles. Modelul a fost prezent la eveniment și a celebrat alături de ceilalți.

Ashley a declarat pentru publicațiile internaționale că și-a dorit ca păpușa sa să aibă celulita vizibilă. Vedeta a vrut să fie cât mai transparentă, chiar și în cazul păpușii Barbie. Barbie a vedetei Ashley Graham face parte dintr-un impuls recent de a reînnoi imaginea păpușii iconice.

Pe fondul plângerilor tot mai mari că Barbie, în mod tradițional slabă, nu trimite mesaje corporale pozitive femeilor tinere.

Compania de jucării a adăugat trei tipuri noi de corp la linia Barbie: curvy, înalt și minion. Mai mult, păpușile sunt disponibile în șapte nuanțe diferite de piele, 22 de culori de ochi și 24 de tipuri diferite de păr.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×