Reclamă

Margot Robbie a strălucit într-o rochie neagră la premiera filmului Barbie. Actrița a defilat pe covorul roșu din Los Angeles

Margot Robbie a strălucit într-o rochie neagră la premiera filmului Barbie. Actrița a defila pe covorul roșu din Los Angeles. Alături de ea s-au aflat și ceilalți actori din distribuția producției. Filmul va avea premiera în România pe data de 21 iulie 2023.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2023, 13:01

Margot Robbie și Ryan Gosling au atras privirile tuturor la premiera din Los Angeles. Cei doi actori au dus la viața unele dintre cele mai apreciate personaje. Câteva celebrități au avut ocazia să pătrundă în lumea Barbie cu ocazia premierei din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margot Robbie a strălucit într-o rochie neagră la premiera filmului Barbie

Mediul online este plin de postări legate de filmul Barbie. Producția este intens discutată, iar numele filmului se află pe buzele tuturor. Premiera mult așteptată a avut loc în Los Ageneles. Pe covorul roșu s-au reunit o parte dintre vedetele care au participat la realizarea filmului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Margot Robbie într-o rochie neagră la premiera Barbie din Los Angleles
Margot Robbie a ales să poarte o rochie neagră la premiera din Los Angles / Profimedia Images

Scriitorul Joseph Deckelmeier a numit filmul drept „amuzant, bombastic și foarte inteligent”. Tot el a lăudat performanța actriței Margot Robbie și a remarcat faptul că Gosling are un rol ce aduce pe marile ecrane „divertisment pur”.

Reclamă

Perri Nemiroff a lăudat și ea filmul, în special costumele și designul ales de echipa de producție. Când vine vorba de poveste, se pare că aceasta este una plină de amuzament și comic de situație.

Filmul este deja printre favoritele celor care au participat la premieră, iar publicația Variety susține că s-ar putea bucura chiar și de o nominalizare la Gala Premiilor Oscar. La premiera din Los Angeles, actorii s-au întrecut pe ei cu ținutele ales.

Margot Robbie a ales să poarte o rochie neagră cu paiete. Ținuta sa nu este una întâmplătoare. Rochia pe care a purtat-o este inspirată din ținuta unei păpuși Barbie lansate în anii 1960. Vedeta și-a accesorizat rochia neagră cu un colier cu perle și a optat pentru o coafură similară cu cea a păpușii Barbie din anii 1960.

Reclamă

Detaliile importante despre film au fost păstrate cu mare atenție secrete. Însă cei care au văzut deja producția susțin că regizorul a ales să aducă pe marile ecrane multe dintre elementele lumii Barbie.

Mai mult, Mattel a anunțat în luna aprilie faptul că lansează prima păpușă Barbie cu sindrom Down.

Ce alte vedete au participat la premiera filmului Barbie

Nu doar Margot Robbie a făcut senzație pe covorul roșu. O mulțime de alte celebrități au fost invitate să participe la lansarea peliculei. Printre acestea s-au făcut remarcate Billie Eilish, Dua Lipa și Ashley Graham. Dua Lipa a furat privirile tuturor celor din jur.

Cântăreața internațională a optat pentru o rochie transparentă, din plasă. Rochia cu paiete i-a pus în valoare formele de invidiat, însă a adus-o și în pragul unui accident vestimentar. Cântăreața internațională și-a lăsat la vedere bustul generos în ținuta aleasă.

Billie Eilish a interpretat una dintre piesele care se va afla în filmul Barbie. Cântăreața va lansa pe data de 13 iulie piesa „What What Was I Made For?”. Artista a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, acolo unde a distribuit și o fotografie cu ea din copilărie alături de o păpușă Barbie.

Billie Eilish la premiera Barbie din Los Angeles
Billie Eilish a ales o ținută casual la premiera Barbie din Los Angeles / Profimedia Images

La premiera filmului a ales o ținută casual, din două piese. Billie a optat pentru o ținută într-o nuanță de roz pudrat. Printre invitații de seamă s-a numărat și Ashley Graham.

Vedeta încurajează mișcarea de iubire necondiționată a trupului. Modelul plus-size și-a etalat silueta într-o rochie neagră, mulată. De altfel, publicația Today scrie că Ashley are propria păpușă Barbie care replică silueta sa cu forme. Păpușa a fost dezvăluită în Los Angeles la Women of the Year Summit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×