Reclamă

Margot Robbie a purtat o rochie roșie la premiera filmului Babylon din Londra. Detaliul ținutei care a atras atenția tuturor

Margot Robbie a purtat o rochie roșie la premiera filmului Babylon. Actrița a avut o apariție strălucitoare alături de colegul său de platou, Brad Pitt. Diva a impresionat prin eleganță și stil. Detaliul ținutei sale a atras atenția tuturor celor prezenți.

Publicat: 14 ianuarie 2023, 6:43

Margot Robbie știe cum să-și facă simțită prezența la un eveniment public. Actrița a ales o rochie roșie cu o croială amplă. Dacă partea din față a rochiei nu a lăsat foarte multe la vedere, spatele decupat i-a pus în valoare silueta de invidiat.

Margot Robbie a purtat o rochie roșie la premiera filmului Babylon din Londra

Margot Robbie s-a bucurat să ia parte la premiera filmului Babylon din Londra. Actrița internațională a avut o apariție strălucitoare alături de colegii săi de platou. Vedea a oferit pe covorul roșu și câteva interviuri celor prezenți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Într-o rochie roșie superbă și cu un machiaj elegant, Margot a pășit plină de încredere la premiera producției. Actrița spune că a fost o bucurie pentru ea să facă parte din distribuția filmului. Regizorul i-a oferit libertatea deplină de a juca.

Rolul din Babylon a reprezentat o adevărată provocare, după cum declară actrița pentru publicația News.sky. Însă nici nu a părut imposibil atunci când s-a aflat alături de colegii săi de platou. Margot a declarat că în film există o scenă a sărutului dintre personajul său și cel al lui Brad Pitt.

Reclamă

Actrița spune că scena a fost complet improvizată și că totul s-a întâmplat natural. Vedeta în vârstă de 32 de ani a fost nominalizată și la Gala Globurilor de Aur la categoria ”cea mai bună actriță dintr-un musical sau comedie”.

Diva a pierdut premiul în fața actriței Michelle Yeoh. Michelle a câștigat premiul pentru interpretarea sa în filmul Everything, Everywhere All At Once.

Ce spune Margot Robbie despre experiența de pe platourile de filmare

Reclamă

Actrița internațională și-a dorit să fie sinceră cu fanii săi. Aceasta a oferit mai multe interviuri în care a povestit despre experiența pe care a avut-o pe platourile de filmare. Diva și-a schimbat și culoarea părului pentru a filma.

Margot spune că a fost ”terifiată” în anumite momente. Diva a filmat în paralele și pentru producția ”Barbie”, motiv pentru care s-a temut că nu va avea cea mai bună interpretare pe platourile de filmare ale producției Babylon.

”Nivelul de stres a fost unul nebunesc Eram înspăimântată ca nu cumva să încurc rolurile. Nu-mi doream să fiu cea care încurcă lucrurile”

În ceea ce privește filmul Barbie, Margot Robbie spune că experiența a fost una extraordinară. Diva spune că filmul va fi unul amuzant și îi va ține pe curiși cu sufletul la gură. Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare ale producției Barbie în urmă cu câteva luni.

Vedeta purta atunci o ținută colorată. Chiar dacă experiența pentru filmul Babylon a fost una stresantă, Margot spune că a fost foarte fericită să poată juca alături de Brad Pitt. Cei doi au făcut o echipă foarte bună, după cum relatează chiar vedeta.

”Experiența este una care te schimbă complet. Ca actor vezi lucrurile mult mai diferit. A fost ceva unic și mă bucur că am putut să joc alături de colegii mei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×