Reclamă

Margot Robbie a purtat o rochie roșie la premiera filmului Babylon din Londra. Detaliul ținutei care a atras atenția tuturor

Margot Robbie a purtat o rochie roșie la premiera filmului Babylon. Actrița a avut o apariție strălucitoare alături de colegul său de platou, Brad Pitt. Diva a impresionat prin eleganță și stil. Detaliul ținutei sale a atras atenția tuturor celor prezenți.

Publicat: 14 ianuarie 2023, 6:43

Margot Robbie știe cum să-și facă simțită prezența la un eveniment public. Actrița a ales o rochie roșie cu o croială amplă. Dacă partea din față a rochiei nu a lăsat foarte multe la vedere, spatele decupat i-a pus în valoare silueta de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margot Robbie a purtat o rochie roșie la premiera filmului Babylon din Londra

Margot Robbie s-a bucurat să ia parte la premiera filmului Babylon din Londra. Actrița internațională a avut o apariție strălucitoare alături de colegii săi de platou. Vedea a oferit pe covorul roșu și câteva interviuri celor prezenți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Într-o rochie roșie superbă și cu un machiaj elegant, Margot a pășit plină de încredere la premiera producției. Actrița spune că a fost o bucurie pentru ea să facă parte din distribuția filmului. Regizorul i-a oferit libertatea deplină de a juca.

Rolul din Babylon a reprezentat o adevărată provocare, după cum declară actrița pentru publicația News.sky. Însă nici nu a părut imposibil atunci când s-a aflat alături de colegii săi de platou. Margot a declarat că în film există o scenă a sărutului dintre personajul său și cel al lui Brad Pitt.

Reclamă

Actrița spune că scena a fost complet improvizată și că totul s-a întâmplat natural. Vedeta în vârstă de 32 de ani a fost nominalizată și la Gala Globurilor de Aur la categoria ”cea mai bună actriță dintr-un musical sau comedie”.

Diva a pierdut premiul în fața actriței Michelle Yeoh. Michelle a câștigat premiul pentru interpretarea sa în filmul Everything, Everywhere All At Once.

Ce spune Margot Robbie despre experiența de pe platourile de filmare

Reclamă

Actrița internațională și-a dorit să fie sinceră cu fanii săi. Aceasta a oferit mai multe interviuri în care a povestit despre experiența pe care a avut-o pe platourile de filmare. Diva și-a schimbat și culoarea părului pentru a filma.

Margot spune că a fost ”terifiată” în anumite momente. Diva a filmat în paralele și pentru producția ”Barbie”, motiv pentru care s-a temut că nu va avea cea mai bună interpretare pe platourile de filmare ale producției Babylon.

”Nivelul de stres a fost unul nebunesc Eram înspăimântată ca nu cumva să încurc rolurile. Nu-mi doream să fiu cea care încurcă lucrurile”

În ceea ce privește filmul Barbie, Margot Robbie spune că experiența a fost una extraordinară. Diva spune că filmul va fi unul amuzant și îi va ține pe curiși cu sufletul la gură. Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare ale producției Barbie în urmă cu câteva luni.

Vedeta purta atunci o ținută colorată. Chiar dacă experiența pentru filmul Babylon a fost una stresantă, Margot spune că a fost foarte fericită să poată juca alături de Brad Pitt. Cei doi au făcut o echipă foarte bună, după cum relatează chiar vedeta.

”Experiența este una care te schimbă complet. Ca actor vezi lucrurile mult mai diferit. A fost ceva unic și mă bucur că am putut să joc alături de colegii mei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×