Reclamă

Chantel Jeffries a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta a fost surprinsă la o petrecere din New York

Chantel Jeffries a avut parte de un accident vestimentar. Diva a fost surprinsă la o petrecere din New York. Petrecerea exclusivistă a avut loc pentru a promova filmul Amsterdam. Se pare că Chantel s-a aflat pe lista de invitați, iar diva a profitat de ocazie pentru a atrage privirile tuturor.

Publicat: 25 septembrie 2022, 6:00

Chantel este întotdeauna sigură pe sine. Cu o siluetă de invidiat, aceasta a atras din nou toate privirile. Diva aa ales o ținută care i-a lăsat la vedere întreg trupul, spre bucuria fotografilor prezenți. Aceștia au pozat-o din fiecare unghi și au reușit să surprindă un mic accident vestimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries a avut parte de un accident vestimentar

Chantel Jeffries nu apare la o petrecere fără să-și expună și fizicul de invidiat. De data acesta diva s-a întrecut pe sine.

Vezi mai multe imagini cu Chantel Jeffries în Galeria Foto!

Aceasta a ales să poarte o ținută sexy, din două piese. În partea de sus a avut un top cu un decolteu adânc. În partea de jos a aes să asorteze o fustă care a făcut parte din același set. Fusta prea scurtă i-a jucat feste vedetei.

Reclamă

În momentul în care a coborât din mașină, aceasta și-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Chantel a părut vizibil deranjată de lungimea fustei pe care a ales-o. Diva a încercat întreaga seara să-și aranjeze ținuta pentru a nu avea parte de mai multe momente delicate.

La întreaga ținută a accesorizat o poșetă din blană ș câteva brătăți. Diva a optat pentru un machiaj de seară, simplu, la care a ales un look minimalist. Vedeta adoră să ia parte la petreceri. De altfel, principala sa ocupație este aceea de DJ.

Petrecerea a avut loc ca urmare a premierei filmului Amsterdam. Filmul reunește vedete cunoscute printre care Margot Robbie, Christina Bale, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock și Taylor Swift. Chantel s-a bucurat să petreacă alături de actori la petrecerea din New York.

Reclamă

Diva a fost pozată dansând până în zori. Diva a profitat de ocazie și pentru a face câteva poze pentru contul său de Instagram. Vedeta este foarte activă în mediul online și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta fanilor săi cum se distrează.

Cum s-a schimbat viața vedetei în ultima perioadă

Întreaga vară vedeta și-a impresionat fanii în costume de baie colorate. De data acesta diva și-a reluat activitatea profesională și este tot mai prezentă la evenimentele publice. Diva muncește din greu pentru a avea o carieră de succes.

Pe lângă comunitatea pe care și-a construit-o în mediul online, Chantel adoră să fie DJ. Fanii au făcut de multe ori speculații privind viața privată a divei. Aceasta nu s-a afișat cu un iubit. Apropiații acesteia au declarat în trecut că vedeta preferă să se axeze mai mult pe viața profesională.

Întâlnirile nu au fost o prioritate pentru bruneta focoasă. Totuși diva visează la bărbatul ideal și nu ezită să împărtășească opinia sa cu cei din jur.

”Îmi doresc foarte mult un bărbat care să-mi fie și cel mai bun prieten, care să aibă lucruri în comun cu mine. Îmi doresc o persoană înțelegătoare, de la care să am ce să învăț. Nu-mi doresc să stau pe loc, să mă plafonez. Vreau să fiu într-un proces continuu de învățare”.

Deși a devenit cunoscută după relația cu Bieber, diva a încercat de atunci să-și facă propriul nume. Vedeta postează deseori în mediul online, acolo unde promovează produsele în care crede cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×