Reclamă

Covorul roșu la Globurile de Aur 2023. Care au fost cele mai impresionante ținute ale vedetelor

Covorul roșu de la Globurile de Aur 2023 a reunit unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Vedetele au participat și anul acesta la gala premiilor acordate de Asociația Presei Străine de la Hollywood. Gala a fost transmisă de NBC și Peacock.

Publicat: 11 ianuarie 2023, 10:47

Evenimentul mult așteptat s-a confruntat în ultimii ani cu o mulțime de critici. Asociația Presei Străine de la Hollywood a primit mai multe plângeri din rândul membrilor săi. Cu toate acestea, actori și actrițe celebre au decis să apară pe covorul roșu și să se bucure de nominalizările pe care le-au primit. Cei mai norocoși au plecat acasă și cu unul dintre premiile mult așteptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu la Globurile de Aur 2023

O mulțime de actori și actrițe celebre au participat la Gala Globurilor de Aur 2023. Covorul roșu a fost un alt subiect de discuție printre vedetele de la Hollywood. Ținutele de anul acesta le-au făcut pe dive să strălucească. Au existat și actori care nu au droit să se prezinte la eveniment.

Brendan Fraser este singurul nominalizat care a declarant că nu va participa la Gala Globurilor de aur. Actorul a avut o experiență neplăcută în trecut cu Asociația PResei Străine de la Hollywood.

Jenna Ortega

Jenna Ortega a renunțat la ținutele gotice și a ales să aibă o apariție strălucitoare pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jenna Ortega într-o rochie crem la globurile de aur 2023
Jenna Ortega a renunțat la ținutele gotice și a ales să aibă o apariție strălucitoare pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023 / Profimedia Images

Vedeta internațională a optat pentru o rochie într-o nuanță de crem. Machiajul său a fost unul simplu, complet diferit de cel pe care obișnuia să-l poarte în serial Wednesday. Jenna a pășit plină de încredere și s-a bucurat de această experiență unică din cariera sa de actriță.

Reclamă

Heidi Klum

Heidi Klum și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie scurtă. Modelul internațional și-a expus silueta de invidiat, dar și picioarele lungi și tonifiate.

Heidi Klum la Globurile de Aur 2023
Heidi Klum și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie scurtă / Profimedia Images

Vedeta pare că a găsit secretul tinereții. La 50 de ani, aceasta continua să arate impecabil. Pe covorul roșu a ales să poarte o rochie argintie cu multe paiete.

Salma Hayek

Salma Hayek a reprezentat surpriza serii. Actrița internațională și-a făcut apariția într-o rochie lungă care i-a evidențiat formele voluptoase.

Salma Hayek într-o rochie argintie pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023
Salma Hayek a reprezentat surpriza serii / Profimedia Images

Bustul generos i-a fost pus în valoare de un decolteu impresionant. Salma a pozat plină de încredere pe covorul roșu. Actrița a fost asemenea unei zeițe. Diva nu și-a arătat o clipă vârsta. La 56 de ani are o carieră de success și o familie uimitoare.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy a avut din nou o apariție strălucitoare pe covorul roșu. Succesul actriței este tot mai mare în ultimii ani. Diva a optat pentru o rochie din două piese. Aceasta și-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat. Părul lung a ales să-l lase pe spate.

Anya Taylor-Joy într-o rochie galbenă la Globurile de Aur 2023
Anya Taylor-Joy a avut din nou o apariție strălucitoare pe covorul roșu / Profimedia Images

Actrița a fost nominalizată anul acesta la categoria ”Cea mai bună actriță într-un musical sau comedie”. Află cine au fost câștigătorii Globurilor de Aur 2023.

Selena Gomez

De pe lista de invitați nu putea să lipsească Selena Gomez. Actrița a ales o rochie cu o crăpătură amplă pe picior. Diva a părut încântată peste măsură să se afle pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023.

Selena Gomez într-o rochie elegantă la Globurile de Aur 2023
Actrița a ales o rochie cu o crăpătură amplă pe picior / Profimedia Images

Artista a optat pentru un machiaj simplu. Selena este în general adepta unui look cât mai natural. Tocurile pe care le-a ales au fost vedetele serii. Diva a optat pentru o pereche de pantofi cu un toc impresionant.

Lily James

Lily James a optat pentru o rochie roșie superbă. Actrița internațională a ales să aibă o trenă impresionantă.

Lily James pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023
Lily James a optat pentru o rochie roșie superbă / Profimedia Images

Culoarea rochiei a fost roșie, iar diva s-a bucurat de alegerea făcut. Aceasta a pozat pentru paparazzi prezenți la eveniment. Lily James a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriță într-o miniserie sau film pentru televiziune”.

Margot Robbie

Margot Robbie a optat pentru o rochie strălucitoare și elegantă.

MArgot Robbie într-o rochie roz pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023
Margot Robbie a optat pentru o rochie strălucitoare și elegantă / Profiemdia Images

Diva a avut o apariție impecabilă. Plină de eleganță și stil aceasta a pășit pe covorul roșu. Diva internațională a atras atenția cu alegerea făcută. Vedeta a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriță într-un musical sau comedie”.

Rihanna

Rihanna a optat pentru o rochie neagră elegantă. Vedeta a fost însoțită de partenerul său de viață. Ea și Rocky au fost surprinși în ipostaze tandre.

Rihanna într-o rochie neagră alături de Rocky în timp ce pozează la Globurile de Aur 2023
Rihanna a optat pentru o rochie neagră elegantă. Vedeta a fost însoțită de partenerul său de viață / Profimedia Images

Diva a preferat o rochie neagră din catifea și o pereche de mănuși care să se asorteze ținutei. Rihanna a fost un exemplu de eleganță și stil pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×