Reclamă

Kaili Thorne a fost surprinsă la plajă în Tulum. Cum arată sora mai mare a Bellei Thorne

Kaili Thorne a fost surprinsă la plajă în Tulum. Sora mai mare a actriței Bella Thorne a purtat un costum de baie minuscul. Diva s-a relaxat singură și a ascultat muzică pe plajă. Aceasta se bucură de propria companie și preferă să-și petreacă vacanțele în locuri calde.

Publicat: 7 ianuarie 2023, 6:00

Fanii vedetei Bella Thorne știu că aceasta are o soră mai mare, Kaili. Deși aceasta preferă să se ferească de lumina reflectoarelor, în ultimii ani Kaili a fost tot mai prezentă pe covorul roșu alături de sora sa. Aceasta a venit la evenimentele publice pentru a-și susține sora mai mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kaili Thorne a fost surprinsă la plajă în Tulum

Bella Thorne este tot timpul în centrul atenție. De data aceasta a venit rândul surorii sale mai mari. Kaili a avut o apariție spectaculoasă pe plajele din Tulum. Aceasta și-a expus fizicul de invidiat într-un costum de baie din două piese.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kaili Thorne într-un costum de baie roz în Tulum
Kaili a avut o apariție spectaculoasă pe plajele din Tulum / Profimedia Images

Blondina a optat pentru un costum de baie roz minuscul. Aceasta a purtat și o pereche de căști over-ear și a dansat singură pe plajă. Kaili a privit valurile agitate sau s-a relaxat pe plajă încercând să obțină bronzul perfect.

Reclamă

Vedeta internațională a fost pozată de paparazzi având în mână un pahar de șampanie. Sora mai mare a Bellei Thorne a preferat să se relaxeze singură într-o vacanță de vis. Kaili are deja 30 de ani și pare că nu este interesată de o viață în lumina reflectoarelor.

Sora sa mai mică se află pe micile ecrane încă de la o vârstă foarte fragedă. Actrița nu s-a temut niciodată să se afișeze, deși cele mai multe apariții ale sale au fost fără sora sa.

Bella și-a dorit să-i respecte dorința surorii sale de a nu apărea în public.

Reclamă

Câte surori are Bella Thorne

Bella este mezina familiei Thorne. Aceasta mai are două surori, Dani și Kaili. Dani Thorne este DJ și producător muzical. Aceasta nu și-a dorit o viață publică. Deși este cunoscută în domeniul muzical, Dani preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Aceasta postează deseori pe rețelele sociale, dar nu participă la evenimentele publice la fel de des ca sora sa mai mică. Kaili este cea care și-a ținut cel mai mult viața la distanță de celebritate. Aceasta și-a început cariera de actriță în anul 2006, dar a preferat apariții la diferite show-uri de televiziune.

În prezent, Kaili are o carieră de succes ca model. Conform publicației TheList.com, Kaili ar avea cont pe o platformă cu conținut pentru adulți, acolo unde postează fotografii cu ea.

Totodată, Kaili mai deține un canal de YouTube, acolo unde postează uneori clipuri din viața sa personală. Bella, pe de altă parte, adoră lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului a avut o mulțime de apariții strălucitoare pe covorul roșu.

Actrița se bucură de o carieră de succes și pune accent pe rolurile pe care le joacă. Vedea își dorește să-și ducă talentul și cariera la următorul nivel. Aceasta muncește din greu pentru a-și vedea visul realitate. Atunci când nu se află în vacanțe exclusiviste, Bella își petrece timpul pe platourile de filmare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×