Reclamă

Isla Fisher a uimit într-un costum de baie roz. Acesta a fost fotografiată alături de Sacha Baron Cohen în timpul vacanței în Barbados

Isla Fisher a uimit într-un costum de baie roz. Acesta a fost fotografiată alături de Sacha Baron Cohen în timpul vacanței în Barbados. Soția actorului a atras toate privirile cu silueta sa.

Publicat: 3 ianuarie 2023, 12:21

Actrița în vârstă de 46 de ani a uimit într-un costum de baie roz, mulat, în timp ce a făcut o baie în mare. Partenerul ei, în vârstă de 51 de ani, a purtat o pereche de pantaloni scurți de baie negri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isla Fisher a uimit într-un costum de baie roz

Isla și-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați și și-a purtat părul liber pe spate, cu cărare pe mijloc. Soția lui Sasha și-a expus frumusețea naturală la plajă și toată lumea a apreciată pentru felul în care arată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Isla Fisher, la plajă, într-un costum de baie roz, întreg
Isla Fisher a uimit într-un costum de baie roz / Profimedia Images

Anul trecut, Isla a dezvăluit cu emoție că s-a îndrăgostit de soțul ei, Sacha, de când s-au întâlnit prima dată.

Reclamă

Ea a făcut dezvăluirea la The Project în ianuarie 2022, după ce gazda Lisa Wilkinson i-a spus că vedeta Ali G a spus recent că a fost dragoste la prima vedere pentru el, dar nu pentru ea.

„Nu știu de ce a spus asta, a glumit!” a răspuns Isla.

„L-am iubit din prima clipă. Adică, am știut imediat că este cu siguranță dragoste la prima vedere”, a adăugat ea.

Reclamă

În altă parte a interviului, Isla a reflectat asupra faptului că ea și soțul ei sunt împreună de două decenii, un lucru rar în lumea volubilă a showbiz-ului.

„Cred că, după standardele de la Hollywood, sunt probabil 200 de ani!”, a glumit ea. „Simt că este un Jubileu de Aur sau ceva de genul ăsta. Toată lumea mă felicită.”

„Este o călătorie distractivă. Mă simt atât de norocoasă să îl am pe Sacha în viața mea. Acum avem această familie frumoasă și am supraviețuit izolarii împreună, ceea ce știți, nu este ușor pentru niciun cuplu”, a adăugat Isla.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cuplul și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare de căsătorie în luna decembrie. Isla și Sacha s-au cunoscut la o petrecere în Sydney în 2002 și s-au căsătorit opt ani mai târziu.

Chiar dacă chimia a fost prezentă între ei încă de la început și în cuplul lor au existat o mulțime de suișuri și coborâșuri. La doi ani după ce s-au întâlnit, cei doi s-au logodit. Nunta a avut loc abia în anul 2010, la Paris.

Cei doi soți au împreună trei copii. Olive, Elula și Montgomery au fost crescuți în Statele Unite ale Americii până în anul 2020, atunci când Isla și Sacha au decis că este momentul să se mute în Australia.

Mutarea lor a avut loc cu puțin timp înainte ca restricțiile din pandemie să fie impuse. De atunci, cei doi se bucură de familia și cuplul lor, departe de lumina reflectoarelor. Actrița se dedică foarte mult activităților casnice, dar nu ezită să-și expună dragostea pentru soțul ei în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×