Reclamă

Vedete care împlinesc 60 de ani în 2023. Celebritățile care sfidează trecerea timpului cu aspectul lor fizic

Anul 2023 aduce cu sine noi transformări, dar și vești minunate pentru cele mai multe celebrități de la Hollywood. O mulțime de vedete internaționale vor celebra o vârstă importantă. Am pregătit pentru tine o listă cu vedete care împlinesc 60 de ani în 2023.

Publicat: 31 decembrie 2022, 6:50

Celebritățile au reușit să sfideze trecerea timpului cu aspectul lor fizic și nu numai. 2023 va aduce cu sine câteva aniversări celebre, printre care cea a lui Brad Pitt și cea a lui Johnny Depp. Fie că sărbătoresc în intimitate, fie că aleg să se bucure alături de prieteni la o petrecere fastuoasă, acești actori impresionează deja cu spiritul lor, dar și cu imaginea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care împlinesc 60 de ani în 2023

Am selectat pentru tine actori și actrițe celebre care urmează să aniverseze vârsta de 60 de ani. Trecerea timpului își spune, de cele mai multe ori, cuvântul asupra tuturor.

Cu toate acestea, o mulțime de celebrități reușesc să demonstreze faptul că vârsta este doar un număr. La 60 de ani, acești actori și actrițe sunt mai plini de viață ca niciodată.Nu doar aspectul fizic este unul de lăudat, ci și tonusul și spiritul efervescentă.

Viața nu se oprește la o anumită vârstă, iar aceste vedete dovedesc cu precădere că vârsta nu are nicio relevanță atunci când tu te simți în continuare tânăr. Hai să aflăm împreună care sunt principalele vedete care împlinesc 60 de ani în 2023.

Brad Pitt

Reclamă

Primul de pe lista noastră este chiar Brad Pitt. Actorul internațional urmează să celebreze vârsta de 60 de ani în 2023 pe data de 18 decembrie. Anul acesta a ales să-și petreacă aniversarea în intimitate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brad Pitt îmbrăcat în fustă în timp ce pozează pe covorul roșu la premiera filmului Bullet Train din Berlin
Pitt a declarat că bărbații vor începe să poarte fuste în anul 2004 / Profimedia Images
Reclamă

După divorțul de Angelina Jolie, acesta nu a mai acordat prioritate întâlnirilor, ci a preferat să se axeze mai mult ca niciodată pe cariera profesională, dar și pe creșterea copiilor pe care îi are alături de fosta soție. Acesta încearcă în continuare să câștige procesul de custodie și să rezolve neînțelegerile cu fosta soție.

Johnny Depp

Următorul actor celebru de pe lista noastră este chiar Johnny Depp. Anul acesta a fost plin de provocări pentru actor, iar 2023 aduce pentru el noi proiecte cinematografice.

Johnny Depp, îmbrăcat în costum, la tribunal
Deși s-au cerut despăgubiri uriașe, Amber Heard trebuie să-i plătească actorului doar 15 milioane de dolari / Getty Images

Depp a trecut printr-un proces mediatizat cu fosta sa soție, Amber Heard. Actorul a reușit să câștige procesul și să-și repare imaginea, fiind defăimat de fosta soție care i-a adus acestuia acuzații false.

Însă 2023 îi va aduce lui Depp noi oportunități de carieră și nu numai. Actorul internațional urmează să împlinească vârsta de 60 de ani pe data de 9 iunie 2023.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Aceasta a devenit celebră în special datorită rolului său din Friends. Vedeta a interpretat-o pe simpatica Phoebe și a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani din întreaga lume.

Courtney Cox, alături de colegele sale de platou
Courteney Cox, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow / Getty Images

Generații întregi au urmărit serialul Friends și cel mai probabil au rezonat la un moment dat cu personajul Lisei. Diva este căsătorită cu Michel Stern încă din 1995 și au împreună un copil, Julian Murray Stern. Actrița împlinește vârsta de 60 de ani pe data de 30 iulie.

Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Diva a avut și o carieră impresionantă ca model, aceasta fiind profesia sa de bază. De-a lungul timpului s-a făcut remarcată pentru rolurile din filme precum Red Sonja și Cobra.

Brigitte Nielsen într-un costum de baie din două piese în timp ce pozează într-un pictorial pe un iaht
Brigitte Nielsen este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywoo / Profimedia Images

Brigitte are o familie extraordinară și este mama a cinci copii. Vedeta urmează să împlinească vârsta de 60 de ani pe data de 15 iulie 2023, spun publicațiile internaționale.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino va rămâne întotdeauna în inima cinefililor ca unul dintre cei mai cunoscuți și implicați regizor și scenariști de film. Acesta urmează să împlinească 60 de ani pe data de 27 martie.

Quentin Tarantino într-o cămașă albastră în timp ce este pozat la un eveniment public, fiind pe lista de vedete care împlinesc 60 de ani în 2023
Quentin Tarantino va rămâne întotdeauna în inima cinefililor ca unul dintre cei mai cunoscuți și implicați regizor și scenariști de film / Profimedia Images

De-a lungul timpului a regizat o mulțime de filme celebre și a produs pelicule care au rămas în mintea și sufletul tuturor.

Printre producțiile sale celebre se numără Pulp fiction, Jackie Brown, The Hateful Eight și multe altele. Deși multe dintre filmele sale au fost intens criticate, o mulțime de producții s-au dovedit a fi de success și profitabile pentru industria în care activează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×