Reclamă

Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”

Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o revadă și au reacționat în secțiunea de comentarii, dar și prin sutele de aprecieri pe care le-au lăsat. În ultima perioadă, vedeta nu a mai fost activă pe rețelele sociale din cauza unor probleme de sănătate.

Publicat: 22 ianuarie 2022, 7:04

Thylane Blondeau a impresionat din nou în mediul online. După ce a lipsit o perioadă din cauza unei operații pe care a suferit-o pentru îndepărtarea unui chist ovarian, modelul s-a întors cu forțe proaspete și este gata să cucerească din nou mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie

Thylane Blondeau știe cum să se facă remarcată. Încă din copilărie acesta a atras privirile celor din jur datorită frumuseții sale remarcabile. Tânăra în vârstă de 20 de ani continuă să impresioneze la aproape un deceniu după ce a primit titulatura de ”cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Vezi mai multe imagini cu Thylane Blondeau în Galeria Foto!

Modelul internațional și-a creat deja propria linie de modă și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ben Attal. De altfel, cei doi îndrăgostiți au fost surprins recent la plajă în Miami alături de un grup de prieteni. Ben Attal i-a fost tot timpul alături iubitei sale care a trecut prin momente dificile din cauza unei operații la un chist ovarian.

Reclamă

În ciuda problemelor de sănătate, Blondeau nu și-a dezamăgit admiratorii și s-a întors pe rețelele sociale. De data aceasta Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie și a postat imaginile rapid pe contul său de Instagram.

Se pare că operația pe care a suferit-o în luna octombrie a anului trecut a făcut-o să fie mai puternică și mai sigură pe sine. Blondeau se bucură de fiecare clipă la maximum și nu ratează nicio oportunitate ăentru a împărtășii acest lucru și cu fanii săi.

Cine este și cu ce se ocupă Thylane Blondeau

Reclamă

Thylane Blondeau a fost supranumită ”cea mai frumoasă fetiță din lume” pe când avea doar șase ani. Cei mai mulți experți de la aea vreme au văzut în ea o viitoare femeie de succes. Blondeau este fiica fotbalistului francez Patrick blondeau și a creatoarei de modă Veronika Loubry.

Modelul care are acum 20 de ani. Ea a început să defileze pentru casele de modă de la vârsta de patru ani. Thylane Blondeau este obișnuită cu lumina reflectoarelor și se bucură să primească aprecierea celor din jurul său. A pozat pentru nenumărate reviste de modă, iar la 10 ani a apătur în publicația vogue Paris.

Până în adolescență, aceasta apăruse deja pe podiumul celor mai mari branduri. Aceasta și-a urmat pasiunea și a continuat să avanseze în cariera de model. Inspirată de mama sa, Thylane Blondeau și-a lansat propria linie de haine și a început să facă primii pași spre o carieră de succes ca designer vestimentar.

Modelul nu renunță totuși la podiumuri și continuă să defileze pentru branduri de renume. Blondeau își documentează deseori activitatea profesională pe rețelele sociale, acolo unde are o legătură specială cu admiratorii săi din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×