Reclamă

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani. Decizia a fost luată după incidentului avut cu prezentatorul Chris Rock

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani. Sancțiunea a fost făcută publică de președintele Academiei Americane de Film. Decizia a fost luată ca urmare a incidentului pe care actorul l-a avut cu prezentatorul Chris Rock.

Publicat: 9 aprilie 2022, 11:18

În seara decernării Premiilor Oscar, Will Smith a avut un moment în care nu și-a putut controla furia. Actorul a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock, după ce comediantul făcuse o glumă la adresa afecțiunii de care suferă Jada Pinkett Smith. De atunci, cariera lui Smith a fost pusă sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consiliul Academiei Americane de Film a comunicat faptul că va lua măsuri împotriva actorului după incident. Astfel, hotărârea acestora a fost aceea de a-i interzice pe mai departe participarea la unul dintre cele mai importante evenimente din industria filmului.

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani

Will Smith trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Recent, apropiații acestuia au declarat că actorul ar urma să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a putea să se liniștească. Stresul din ultima perioadă pare că l-a afectat destul de mult pe câștigătorul Premiului Oscar pentru ”Cel mai bun actor”.

Vezi mai mult imagini cu Will Smith în Galeria Foto!

Chris Rock pe scenă la Premiile Oscar în timp ce este lovit de actorul Will Smith
Chris Rock a decis să nu vorbească despre incidentul petrecut la Premiile Oscar 2022 / Getty Images
Reclamă

Decizia luată de Academia Americană de Film vine ca o nouă lovitură pentru actorul din King Richard. Conform celor mai recente declarații, Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar în următorii 10 ani. Mai mult, acesta nu va mai putea lua parte la niciun alt program sau eveniment desfășurat de Academia Americană de Film.

”Consiliul de administrație a luat hotărârea ca în următorii 10 ani Will Smith să nu mai participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei.”

Acțiunile actorului au fost numite de Consiliu ”dăunătoare și de neacceptat”. Totodată, membrii Academiei i-au mulțumit lui Chris Rock pentru atitudinea de care a dat dovadă.

Reclamă

”Deciziile pe care le luăm astăzi sunt ca urmare a comportamentului pe care domnul Will Smith l-a avut. Ținta noastră este de a doar un pas într-un obiectiv mai mare de a proteja siguranța artiștilor și a oaspeților noștri, dar și de a restabili încrederea în Academie. Sperăm că această decizie va deschide o perioadă de vindecare și restaurare pentru toți cei implicați și afectați.”

Ce declarații a făcut Will Smith după hotărârea Consiliului de administrație al Academiei

Ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase nopți pentru Smith, s-a transformat într-un adevărat coșmar. Deși a primit premiul pentru ”Cel mai bun actor” în urma interpretării din producția King Richard, actorul nu s-a putut bucura de reușita sa.

Cu puțin înainte de a fi desemnat câștigătorul serii, acesta a luat o decizie care îi va afecta cariera pentru mult timp de acum înainte. Momentul în care l-a lovit pe Chris Rock pe scena Premiilor Oscar nu a putut fi cenzurat la timp.

Imaginile au devenit virale pe internet, iar cei mai mulți au considerat gestul său ”exagerat”. Chiar și soția actorului a declarat că gestul lui Smith a fost unul nepotrivit. Deși actorul și-a cerut scuze în mod oficial față de Chris Rock, acesta nu a reușit să atenueze consecințele fptelor sale.

Conform publicațiilor internaționale, mai multe filme în care actorul urma să apară sunt încetinite. Astfel, Smith va avea câteva pierderi financiare.

De altfel, în urmă cu o săptămână, actorul a declarat că demisionează din Academia Oscarurilor. Sancțiunea oficială a Consiliului de administrație a fost aceea că Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani.

În urma deciziei luate de consiliu, actorul a reacționat la hotărâre și a declarat că ”acceptă și respectă decizia Academiei”. Deși hotărârea nu este una ușoară pentru actoru, acesta va mai avea de parcurs un drum lung înainte să-și recapete încrederea din partea publicului larg.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×