Reclamă

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul se simte vinovat după ce l-a lovit pe Chris Rock în seara Premiilor Oscar

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul a scris un mesaj public după ce a declarat că se simte vinovat pentru incidentul care avut loc pe scena Premiilor Oscar 2022. Sursele internaționale spun că actorul trece printr-o ”criză a carierei” după ce a încercat să-și exprime scuzele sincere față de Chris Rock.

Publicat: 2 aprilie 2022, 13:19

Într-o declarație pe care a făcut-o recent, Smith și-a numit acțiunile ca fiind ”șocante, dureroase și inadmisibile”. Totodată actorul a mai spus că va accepta orice consecință suplimentară care va fi hotărâtă de Consiliul de Administrație al Academiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

Will Smith și-a luat complet prin surprindere publicul din lumea întreagă. Actorul în vârstă de 53 de ani pare mai decis ca niciodată să repare greșeala pe care a făcut-o în seara decernării Premiilor Oscar. Premiantul la categoria ”Cel mai bun actor” este conștient de gravitatea situației și dorește să demisioneze din Academia de Arte și Științe Cinematografice.

Vezi mai multe imagini cu Will Smith și Chris Rock în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

În mesajul pe care l-a făcut public, acesta și-a adus din nou scuzele față de Chris Rock, dar și de public. Este a doua oară când Smith își prezintă scuzele față de comediantul Chris Rock. În ciuda acestor declarații, comediantul nu a vrut să dezbată încă evenimentele întâmplate recent.

Reclamă

”Lista celor pe care i-am rănit este foarte lungă. Ea îl include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei dragi și toți cei prezenți, dar și publicul global de acasă. Am trădat încrederea Academiei. Am privat alți nominalizați și câștigători de oportunitatea lor de a sărbători și de a fi celebrați pentru munca lor extraordinară. Am inima zdrobită.”

„Vreau să ofer atenția celor care merită acest lucru pentru realizările lor, dar și asupra eforturilor depuse de Academiei și de munca incredibilă a acesteia. Schimbarea necesită timp și sunt decis să demonstrez că nu voi mai permite niciodată ca violența să depășească limitele rațiunii.”

Președintele Academiei, David Rubin, a declarat că a primit și a acceptat demisia lui Will Smith. Totodată acesta a declarat că demersurile privind ”procedurile de disciplinare” vor continua. Următoarea întâlnire a consiliului de administrație al Academiei este programată pentru data de 18 aprilie.

Reclamă

Cum a încercat Will Smith să-și justifice acțiunile

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice într-un efort de a-și justifica acțiunile. Anterior acestei decizie actorul și-a prezentat scuzele oficiale față de Chris Rock.

Actorul în vârstă de 53 de ani este vizibil afectat de cele întâmplate. Mai mult, acesta realizează impactul pe care incidentul îl va avea de acum asupra carierei sale. Într-o încercare de a relua legătura cu Chris Rock, Smith și-a prezentat scuzele pe rețelele sociale.

Rock a susținut recent un spectacol public unde a declarat că ”încearcă să realizeze ceea ce s-a întâmplat.” Totodată, comediantul a mai spus că va vorbi în viitor despre lovitura primită. În timp ce prețul biletelor la spectacolele lui Rock cresc considerabil, Smith se confruntă cu o ”criză a carierei”. În mesajul de pe Instagram postat la sfârșitul lunii acesta a pus accentul pe vinovăția pe care o resimte.

”Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost în afara limitelor și m-am înșelat amarnic. Sunt stânjenit de acțiunile mele. Aș dori să-mi cer scuze Academiei și producătorilor, tuturor participanților și tuturor celor care ne urmăresc din lumea întreagă. Regret profund că acțiunile mele au pătat ceea ce a fost o călătorie superbă. Nu există loc pentru violență printre noi, ea trebuie înlocuită cu dragostea și bunătatea.”

După incidentul de la Oscaruri reacțiile vedetelor au fost împărțite. Pe de-o parte s-au arătat susținătorii lui Smith care și-a apărat soția. Pe de altă parte au fost mulți care au dezaprobat modul în care Smith a decis să gestioneze situația.

Ce s-a întâmplat în noaptea Premiilor Oscar

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice ca urmare a acțiunilor sale din noaptea Premiilor Oscar 2022. Evenimentul actual se învârte în jurul conflictului public pe care l-a avut cu Chris Rock. Comediantul s-a aflat pe scenă în calitate de prezentator. În timpul numărului său acesta a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției lui Will Smith.

Rock a încercată să rădă de Jada și de condiția de care aceasta suferă. În resent soția lui Will Smith se confruntă cu alopecia. Jada s-a arătat vizibil afectată de comentariul răutăcios al actorului. De altfel publicul din întreaga sală nu a știut cum să primească gluma comediantului. Cei mai mulți au privit momentul stânjeniți de situația create.

Într-un moment de furie, Smith a urcat pe scenă unde l-a lovit cu putere pe Rock în față. Mulți au crezut că totul a fost regizat. Producătorii au declarat ulterior că nimeni nu a știu ce urmează să spună Chris Rock, întrucât gluma asupra soției lui Will Smith nu fusese inclusă inițial în discursul său.

Lovitura lui Smith a fost la fel de neprevăzută pentru producătorii care nu au apucat să cenzureze momentul. Imaginile au devenit la scurt timp virale pe internet. Ulterior conflictului, Smith a fost felicitate și s-a bucura de primirea premiului pentru ”Cel mai bun actor” în urma interpretării sale din producția King Richard.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×