Reclamă

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul avut cu Will Smith: „încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat”

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul pe care l-a avut cu Will Smith. Actorul în vârstă de 57 de ani a declarat că se gândește în continuare la evenimentul petrecut la Premiile Oscar și încearcă să realizeze ce s-a întâmplat de fapt. Comediantul a ținut un spectacol la Boston. Publicul de la Teatrul Wilbur l-a primit pe Rock cu ovații și aplauze.

Publicat: 31 martie 2022, 13:30

Prima apariție a lui Chris Rock după incidentul avut cu Will Smith a fost în fața unei audiențe de peste 1.000 de persoane în cadrul unui spectacol de comedie pe care l-a susținut în Boston. Rock s-a bucurat de primirea călduroasă venită din partea publicului. Conform publicației Variety spectatorii l-au aplaudat pentru aproape două minute, actorul fiind nevoit să-i întrerupă pentru a-și începe spectacolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul avut cu Will Smith

În ciuda evenimentelor petrecute la Gala Premiilor Oscar, Chris Rock a fost primit de public ca ”un erou”. Actorul a avut prima apariție pe scenă și a povestit foarte puțin despre incidentul cu Will Smith. Comediantul și-a dorit în primul rând să-și poată susțină spectacolul.

Vezi mai multe imagini cu Chris Rock și Will Smith în Galeria Foto!

Acesta a menționat că glumele scrise au fost realizate înainte ca acesta să urce pe scena de la Premiile Oscar. Audiența de peste 1.000 de persoane s-a bucurat să-l primească pe actor și a fost curioasă să afle mai multe amănunte despre reacția acestuia la lovitura pe care a primit-o public.

Reclamă

”Whoa, OK! Vreau să mă lăsați să-mi fac și numărul. Cum a fost weekend-ul vostru? Nu am multe de spus despre ce s-a întâmplat. Dacă ați venit aici să auziți despre incident, îmi pare rău să vă dezamăgesc.Am un întreg spectacol de făcut, iar ceea ce am scris a fost gândit înainte de weekend-ul care a trecut. Încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat. La un moment dat o să vorbesc și despre asta. Va fi o discuție serioasă și amuzantă. Știu că ați auzit că aș fi vorbit cu cineva, dar nu am făcut-o.”

Chris Rock a fost aplaudat la prima sa apariție și a continuat să-și spună glumele pe care le-a pregătit. Actorul a decis să rămână discret cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, înainte de începerea spectacolului un grup de admiratori s-a strâns în fața teatrului pentru a afla mai multe detali.

Conform publicațiilor externe spun că spectatorii au plătit între 800 și 8.000 de dolari pentru un loc la spectacolul lui Rock. Înainte de incidentul de la Gala Premiilor Oscar biletele erau puse în vânzare cu suma de 49.50 de dolari. Cei mai mulți spectatori au declarat că speră ca actorul să vorbească despre incidentul de la Gala Premiilor Oscar și să facă o mulțime de glume bune pe acest subiect.

Reclamă

Will Smith și-a cerut scuze public față de Chris Rock

Chris Rock a făcut o glumă nepotrivită față de soția actorului Will Smith. Comediantul a încercat să glumească pe seama afecțiunii de care suferă Jada Smith. Acela a fost momentul în care actorul din King Richard a urcat pe scenă și l-a lovit în față pe comediant. Imaginile nu au putut fi cenzurate de către producătorii Galei, iar imaginile au ajuns rapid virale pe internet.

O mulțime de persoane au rămas uimite de gestul actorului. Smith a primit ulterior premiul pentru ”Cel mai bun actor” în rolul din filmul King Richard. Ulterior spectacolului de la Premiile Oscar, Will Smith a rupt tăcerea și a povestit public despre ce anume i-a declanșat reacția violentă. Totodată, actorul a ținut să-și ceară scuze public față de Chris Rock și de admiratorii acestuia.

”Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele fac parte din slujba mea, dar o glumă despre condiția medicală a soției mele a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.”

”Aș vrea să-mi cer scuze public față de tine, Chris. Am întrecut limita și am acționat greșit. Îi este rușine pentru ceea ce a făcut și știu că a fost ceva inadecvat. Nu există loc pentru violență într-o lume plină de dragoste și bunătate.”

În ciuda faptului că Will și-a prezentat scuzele oficiale, Chris Rock a decis să rămână tăcut și să nu facă declarații despre ceea ce s-a întâmplat. Cele mai recente apariții ale acestuia au demonstrat că Rock nu este dispus să vorbească acum despre incidentul de la Premiile Oscar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×