Reclamă

Rob Mills a spus ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Directorul ABC a declarat că „spectacolul trebuia să continue”

Rob Mills, directorul ABC, a spus într-un interviu recent pentru publicația Variety ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Acesta a declarat că producătorii și directorul Glenn Weiss au stabilit că ”spectacolul trebuie să continue” în ciuda momentului care a fost difuzat în noaptea Premiilor Oscar.

Publicat: 30 martie 2022, 12:13

Conflictul dintre Will Smith și Chris Rock a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale și a reușit să devină subiect de discuție pe buzele tuturor. Momentul care va rămâne în istoria Premiilor Oscar a fost considerat de cei mai mulți ca fiind ”regizat”. Cu toate acestea, scuzele aduse de Will Smith actorului Chris Rock au demonstrat că nimic din ceea ce s-a întâmplat pe scenă nu a fost ”planificat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock

Cele mai recente declarații ale directorului ABC dovedesc că producătorii au fost luați prin surprindere de reacția lui Will Smith. Rob Mills a explicat în detaliu ce s-a întâmplat în camera de control în momentul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock.

Se pare că gluma făcută de actor nu a exista niciodată în discursul inițial al acestuia. Momentul de violență dintre cei doi nu a fost regizat, iar producătorii spun că nu s-au aștepta ca lucrurile să degenereze în ceea ce a urmat.

”Chris Rock a încercat să facă o glumă. Evident nu a fost gustată de cei din jur și a afectat-o pe Jada. La câteva secunde l-am văzut pe Will că se ridică și se îndreaptă către direcția sa.”

Reclamă

”Profesioniștii din camera de control sunt pregătiți pentru incidentele neplanificate. Cum a fost cazul în care La La Land a fost anunțat din greșeală ca fiind câștigătorul pentru ”Cel mai bun film”. Moonlight era de fapt câștigătorul de drept. Au fost multe momente neplanificate, așa că ne-am gândit că incidentul acesta este unul dintre ele.”

Cu toate acestea, severitatea momentului dintre Smith și Rock a trecut dincolo de aparențe. A fost momentul în care cei doi actori și-au adresat injurii. Producătorii și-au dat seama că lucrurile au degenerat. Chris a folosit cuvinte pe care profesioniștii din camera de control nu au apucat să le cenzureze.

Momentul i-a luat prin surprindere pe producători. Scenele cu cei doi actori care își adresează injurii nu au apucat să fie cenzurate, iar acestea au devenit rapid virale pe internet. Deșii producătorii au încercat să oprească sunetul în timpul momentului, corecția nu a reușit să fie făcută la timp. Din acel moment producătorii alături de directorul evenimentului au decis că ”spectacolul trebuie să continue”.

Reclamă

De ce au decis producătorii că „spectacolul trebuia să continue”

Rob Mills a spus ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Producătorii nu s-au așteptat ca lucrurile să degenereze între cei doi. Cu toate acestea ei au decis că pot continua spectacolul după ce au zăvut că Will Smith a avut o discuție cu Denzel Washington și Tyler Perry în timpul pazei publicitare care a urmat.

”Ni s-s spus că Denzel Washington și Tyler Perry au mers să vadă ce s-a întâmplat cu Will și să tempereze puțin lucrurile. Trebuie să ne amintim că acel spectacol a fost live și aveam de urmat un program.”

„Lucrurile au fost deja spuse, spectacolul trebuia să meragă într-un fel sau altul mai departe. Desigur că a fost ceva ce nu ne-am dorit, dar nu puteam schimba acest lucru. Nu puteam să oprim întregul spectacol.”

Mills a declarat că producătorii au decis să ia câteva msuri pentru ca un astfel de incident să nu se mai întâmple. Acesta este de părere că trebuie stabilit un protocal pentru ca lucrurile să nu se repete. De altfel, Smith și-a cerut scuze public față de Chris Rock

”Am fost în camera de control cu Weiss și pot spune că nu este nimeni mai calm ca el. Am fost alături de el atunci când Maria Carey a avut probleme de voce la un eveniment pe care l-a regizat. Am fost atunci când s-a grești plicul pentru La La Land. Weiss știe ce face și știe cum să mențină lucrurile sub control, acesta este motivul pentru care spectacolul a continuat. Este cel mai bun în astfel de situații.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×