Reclamă

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux. Decizia a fost luată ca urmare a incidentului de la Gala Premiilor Oscar 2022

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux. În urma incidentului care a avut loc la Gala Premiilor Oscar, actorul a decis că are nevoie de ajutor pentru a trece peste episoadele de stres din viața sa. Cariera sa se află într-un punct critic în acest moment. După ce l-a lovit pe Chris Rock, admiratorii din lumea întreagă i-au condamnat ieșirea nervoasă de pe scenă.

Publicat: 8 aprilie 2022, 11:57

Will Smith nu a putut să-și stăpânească furia atunci când Chris Rock a făcut o glumă nepotrivită cu privire la afecțiunea de care suferă soția sa, Jada Pinkett Smith. În ciuda faptului că actorul și-a cerut scuze public față de Rock, acesta va suferi consecințele stabilite de consiliul Academiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux

Momentul de la Gala Premiilor Oscar continuă să aibă repercusiuni asupra actorului Will Smith. Acesta a anunțat recent faptul că a demisionat din Academia Oscarurilor.Totodată, publicațiile externe spun că mai multe proiecte ale actorului vor fi întârziate. Acest lucru va duce, totodată, la pierderi financiare substanțiale.

Vezi mai multe imagini cu Will Smith în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Soția actorului, Jada, și-a exprimat la rândul său dezaprobarea cu privire la gestul pe care Smith l-a făcut în noaptea Oscarurilor. Conform publicației The Sun, Will Smith a decis că se va interna într-o clinică de reabilitare. Impactul pe care ultimele zile l-au avut asupra sa se resimte în continuare.

Reclamă

”Aceast este o bătălie ca carierei sale care nu poate fi pusă sub îndoială. Va fi o retragere în plină glorie a unui bărbat frumos și bogat pentru a-și căuta liniștea sufletească și pentru a învăța să meargă mai departe cu viața sa.”

Sursele spun că Smith speră să se reîntoarcă rapid și să-și salveze reputația și cariera. După scuzele publice pe care le-a adus Academiei și fanilor din lumea întreagă, acesta nu a mai făcut nicio declarație oficială. În timp ce cariera sa se află într-un impas, Chris Rock se bucură de tot mai multă popularitate. Biletele la spectacolele sale au crescut considerabil după incidentul de la Gala Premiilor Oscar.

Ce s-a întâmplat în culisele Premiilor Oscar 2022

Reclamă

Deși Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux, dezvăluiri despre incidentul de la Premiilor Oscar continuă să apară. Specialiștii din camera de control au fost primii care au oferit mai multe informații. De data aceasta, Amy Schumer a oferit un interviu sincer. Prezentatoarea Premiilor Oscar spune că nu a știut cum să abordeze situația inițial.

”Eram în culise și știam că trebuie să ies. Am fost, oarecum, singura gazdă care  ieșit singură pe scenă după acel moment. Cu toții ne uitam la monitor și apoi am văzut că Will a câștigat. Toată lumea a fost, oarecum, dezamăgită de tot ce se întâmplă. Mă gândeam doar la ce voi face atunci când voi intra pe scenă. Gestul său spune foarte multe despre masculinitatea toxică.”

Cu toate acestea, Amy Schumer a reușit să urce pe scenă și să țină situația sub control ca o adevărată profesionistă. Aceasta a destins rapid atmosfera, iar ceremonia de decernare a Premiilor Oscar a mers mai departe. În ciuda faptului că l-a lovit pe Chris Rock, Smith a câștigat premiul pentru ”cel mai bun actor al anului” în urma rolului jucat în filmul King Richard.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×