Reclamă

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. Jada Pinkett Smith spune că soțul său „a exagerat”

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. La aproape o săptămână de când actorul l-a lovit în direct pe comediantul Chris Rock, se pare că repercusiunile gesturilor sale încep să apară.

Publicat: 6 aprilie 2022, 7:08

Nu doar Will Smith regretă ce s-a întâmplat pe scena Premiilor Oscar. Apropiații cuplului spun că soția actorului este de părere că acesta ”a exagerat”. Deși Chris Rock a decis să nu depună plângere împotriva lui Smith, imaginea publică a actorului a fost vizibil afectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022

Prima veste neașteptată din cariera sa a apărut în momentul în care acesta a declarat că demisionează din Academia de Arte și Științe Cinematografice. Publicația Yahoo!Life spune că o importantă platformă de streaming online a încetinit producția filmului Fast and Loose în care Smith urma să joace. Filmul și-a pierdut deja regizorul.

Vezi mai multe imagini cu Will Smith în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Acesta a decis să demisioneze după ce a văzut momentul cu Will Smith la Premile Oscar. Alte proiecte ale actorului ar urma să fie întârziate, scriu publicațiile internaționale. Smith ar fi primit scenariul pentru Bad Boys 4.

Reclamă

Cu toate acestea, producția se află sub semnul întrebării după incidentul de la Oscar. Cariera actorului are de suferit, în ciuda scuzelor prezentate după Gala Premiilor Oscar 2022. The New York Times spune că va mai dura o perioadă până ce Smith își va putea reabilita imaginea.

Admiratorii actorului rămân rezervați. Deși o parte l-au felicitat pentru faptul că și-a apărat soția, mulți sunt de părere că gestul său a fost nepotrivit.

În timp ce Smith trece printr-o adevărată criză în carieră, Chris Rock se bucură de un real succes. Prețul biletelor la spectacolele susținute de comediant au crescut într-un mod impresionant după ce acesta a fost pălmuit de Will Smith.

Reclamă

Ce spune Jada Pinkett Smith despre gestul soțului său

Sursele apropiate cuplului spun că Jada nu este deranjată de faptul că Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar. Soția actorului este totuși de părere că acesta ”a exagerat” O sursă a făcut mai multe declarații pentru publicația Us Weekly.

”S-a întâmplat totul foarte rapid, sub presiunea momentului, iar el a exagerat. El știe acest lucru, la fel crede și Jada. Amândoi au căzut de comun acord că nu trebuia să procedeze așa.”

Imediat după ce Smith l-a lovit pe Rock peste față, comediantul a promis că nu va mai face glume la adresa soției actorului. Incidentul a ținut primele pagini ale presei internaționale și continuă să fie discutat chiar și în prezent.

Chris Rock a făcut o glumă nepotrivită cu privire la condiția de care Jada suferă, alopecia.Enervat de situație și de faptul că cineva râde pe seama soției sale, Smith s-a urcat pe scena Premiilor Oscar și l-a lovit în față pe comediantul Chris Rock.

Conform declarațiilor profesioniștilor din camera de control, momentul nu a putut fi cenzurat. Nimeni nu s-a aștepta la acest incident, mai ales că Rock nu avea gluma cu privire la imaginea Jadei în discursul său. Improvizați a acestuia a dus la un moment fără precedent în istoria Galei Premiilor Oscar. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×