Reclamă

Chris Rock nu îi acceptă scuzele lui Will Smith. Comediantul nu pare dispus se împace cu actorul după incidentul de la Gala Premiilor Oscar

Chris Rock nu îi acceptă scuzele lui Will Smith. După ce a fost lovit în față de către actor, comediantul a oferit un răspuns la declarațiile căștigătorului Premiului Oscar. Se apre că Rock nu este dispus să se împace cu actorul în vârstă de 53 de ani.

Publicat: 6 septembrie 2022, 12:24

Între Will Smith și Chris Rock a avut loc un incident care a ținut primele pagini ale presei din lumea întreagă. Rock a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției lui Smith, iar actorul a mers pe scenă și l-a lovit pe comediant direct în față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Rock nu îi acceptă scuzele lui Will Smith

Will Smith a realizat un videcolip prin care își cerea scuze de la Chri Rock. Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale la scurt timp după incidentul de la Gala Premiilor Oscar.

Vezi mai multe imagini cu Will Smith și Chirs Rock în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Rock a decis să rămână tăcut. Comediantul nu a vrut să vorbească despre incident și nu a oferit niciun răspuns cu privire la scuzele colegului său.

Reclamă

Au trecut multe luni din martie, însă Rock nu a dat niciun semn că ar vrea să discute public despre cele întâmplate. În cadrul celui mai recent spectacol pe care l-a avut cu Dave Chappelle, Rock a răbufnit pe scenă.

”Nu mă interesează scuzele tale. M-a durut foarte mult. Smith l-a jucat pe Ali, referindu-se la rolul lui Smith al legendarului boxer Muhammad Ali din filmul Ali din 2001. Eu nu-l pot juca nici măcar pe Floyd Mayweather”.

Partenerul de scenă al lui Rock, Dave Chappelle, i-a luat apărarea acestuia în timpul celui mai recent spectacol.

Reclamă

Dave îl susține pe Rock în decizia sa de a nu-i accepta scuzele lui Smith. Dave a fost la rândul său atacat pe scenă la un spectacol din trecut. Cineva din public s-a năpustit asupra comediantului. Declarațiile lui Rock vin la scurt timp după ce acesta a fost rugat să prezinte Gala Premiilor Oscar de anul viitor.

Chris Rock a fost invitat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023

Dacă viața lui Smith a intrat în umbră după incidentul de la Oscaruri, viața lui Rock este tot mai mult în lumina reflectoarelor. Academia Americană de Film i-a propus comediantului să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023.

Cu toate acestea, Rock nu și-a dorit să ia parte la eveniment și a refuzat categoric invitația. Totodată, acesta a oferit și câteva explicații privind decizia luată. Rock a făcut toate aceste dezvăluiri în cadrul unui spectacol pe care l-a susținut pe o scenă din Phoenix.

”Ar fi fost de parcă i-ar fi cerut lui nicole Brown Simpson să se întoarcă în restaurantul în care a mâncat cu puțin timp înainte să fie ucisă în propria ei casă din Los Angeles”.

Rock a fost foarte hotărât în ceea ce privește răspunsul său. Actorul a mai declarat că i s-a propus să apară într-o reclamă pentru Super Bowl.

Comediantul nu a fost interesat nici de această ofertă. Până în prezent a preferat să mențină tăcerea privind evenimentele de la Premiile Oscar 2022. În trecut, acesta a declarat că nu poate conștientiza ce s-a întâmplat și ce anume a declanșat o astfel de reacție din partea colegului său, Will Smith.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×