Reclamă

Amy Schumer l-a felicitat pe Chris Rock pentru reacția sa de la Gala Premiilor Oscar. Actrița a făcut mai multe dezvăluiri din seara cea mare

Amy Schumer l-a felicitat pe Chris Rock pentru reacția sa de la Gala Premiilor Oscar 2022. Actrița o oferit mai multe detalii din seara marelui eveniment. Vedeta spune că nu s-a așteptat ca Rock să fie lovit în direct. Cu toate acestea, atitudinea prezentatorului a dat dovadă de mult profesionalism.

Publicat: 18 aprilie 2022, 7:56

Amy Schumer a avut multe emoții după incidentul din seara Oscarurilor. Prezentatoarea urma să intre pe scenă chiar după ce Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock. Aceasta a dat dovadă de stăpânire de sine și a încercat să facă spectacolul să meargă mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer l-a felicitat pe Chris Rock

Actrița în vârstă de 40 de ani a fost gazda Premiilor Oscar alături de Wanda Sykes și Regina Hall. Aceasta a decis că este momentul să rupă tăcerea și să vorbească despre incidentul din seara Premiilor.

Vedeta spune că experiența a fost una ”traumatizantă” pentru ea. De altfel, consideră că toată frumusețea Premiilor a fost umbrită de momentul în care Will Smith nu și-a mai putut ascunde furia.

Vezi mai multe imagini de la Gala Premiilor Oscar în Galeria Foto!

Chris Rock pe scenă la Premiile Oscar în timp ce este lovit de actorul Will Smith
Chris Rock a decis să nu vorbească despre incidentul petrecut la Premiile Oscar 2022 / Getty Images
Reclamă

”A fost un spectacol extraordinar, apoi s-a întâmplat acel incident. În acel momentu nu m-am gândit la cum mă va afecta. A fost pur și simplu ceva supărător. Oamenii au râs de mine și au spus că am fost traumatizată de moment. Nu cred că a fost ceva traumatizant doar pentru mine, ci pentru noi toți”.

Deși a fost uimită de momentul de pe scenă, Amy Schumer l-a felicitat pe Chris Rock pentru atitudinea sa. Schumer spune că prezentatorul a dat dovadă de stăpânire de sine.

Cariera de comediant l-a ajutat pe Rock să împacheteze momentul într-o nuanță comică, astfel că incidentul aproape a trecut neobservat pentru el. Vedeta spune că îl apreciază pe Rock, însă față de Smith pare că are cu totul alte sentimente.

Reclamă

”L-am apreciat întotdeauna pe Will Smith, dar gestul său a făcut pentru mine ca lucrurile să fie foarte dificile. A fost ceva supărător din foarte multe motive. Acțiunile sale sunt un exemplu al masculinității toxice”. 

Amy Schumer a primit amenințări după Premiile Oscar

Actrița Amy Schumer a declarat în trecut că este onorată să participe la Gala Premiilor Oscar în calitate de gazdă a evenimentului. Vedeta a reușit să întrețină audiența din sală, dar și pe cea de acasă. Aceasta a avut de-a lungul serii mai multe momente amuzante, dar și glume care i-au pus în pericol imaginea.

Într-un interviu acordat recent aceasta a povestit despre o amenințare pe care a primit-o în urma glumei pe care a făcut-o pe seama actriței Kristen Dunst.

În seara evenimentului, Schumer a ridicat-o pe Kristen de pe scaunul său și s-a așezat lângă Jesse Plemons, soțul acesteia. Vedeta s-a prefăcut că nu o cunoaște pe Dust și a insinuat că a venit ca să țină ocupat scaunul de lângă actorul celebru. Admiratorii lui Dust au criticat-o pe Schumer, deși aceasta a spus că momentul a fost unul regizat.

”Am primit amenințări cu moartea. Serviciile Secrete m-au căutat să mă anunțe cu privire la siguranța mea. Inițial am crezut că au greșit numărul și îl caută pe Will Smith”.

Sursele spun că Departamentul de Poliție din Los Angeles ar fi căutat-o pe Schumer din același motiv. Conform publicațiilor externe, aceasta nu a avut aprobarea lui dust pentru a face gluma din seara Premiilor Oscar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×