Reclamă

Hailey și Justin Bieber au participat la o petrecere de la Hollywood. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Hailey și Justin Bieber au participat la o petrecere de la Hollywood. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre. Hailey a avut o ediție strălucitoare într-o rochie neagră. Soțul său a fost protector și s-a aflat tot timpul în spatele acesteia.

Publicat: 21 ianuarie 2023, 6:37

Hailey și Justin Bieber se distrează în timpul liber. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timp împreună. În ciuda programului încărcat, Hailey și Justin sunt văzuți descoperi împreună la evenimentele publice și private. De data aceasta a fost vorba despre o petrecere între vedete.

Hailey și Justin Bieber au participat la o petrecere de la Hollywood

Hailey Bieber a întors toate privire asupra sa la o petrecere de la Hollywood. Diva a apărut într-o rochie sexy, care i-a lăsat la vedere formele de invidiat. Diva nu s-a ferit de paparazzi. Aceasta a pășit plină de încredere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Hailey și Justin Bieber în timp ce pleacă de la o petrecere
Hailey a optat pentru o ținută sexy / Profimedia Images

Soția lui Bieber a fost foarte sigură pe imaginea sa. În timp ce Hailey a oferit o lecție de stil, Justin a optat pentru o ținută casuală, ușor neîngrijită.

Reclamă

În trecut se spunea că cei doi soți au un stil vestimentar asemănător și că își împrumută haine unul de la celălalt. Acum, pare că lucrurile stau complet diferit. Justin a purtat haine largi și a încercat să se ascundă de camerele de fotografiat. Vizibil deranjat de acestea, Justin s-a grăbit să se îndepărteze de cei care încercau să-l pozeze pe el și pe soția sa. Hailey se simte protejată de soțul său.

Diva internațională nu se ferește să apară în haine care să-i lase trupul la vedere. O altă vedetă care a avut o apariție incredibilă a fost Kendall Jenner. Prietena cea mai bună a vedetei Hailey Bieber a atras toate privirile asupra sa.

Hailey Bieber a vorbit despre viața personală

Reclamă

Hailey și Justin Bieber au trecut printr-o perioadă mai dificilă. Amândoi s-au confruntat cu probleme de sănătate. Hailey a decis să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi. Diva a povestit despre faptul că a suferit un accident vascular cerebral.

Acesta i-a provocat stres post-traumatic. Soția lui Justin Bieber a fost dusă la spital în luna martie a anului 2022. Medicii au descoperit atunci că avea un mic cheag de sânge în creier. Întreaga experiență a fost una extrem de stresantă pentru Hailey și soțul său, relatează People.

Hailey spune că s-a luptat mult timp cu anxietatea după acel incident. Modelul a fost înspăimântată de ceea ce s-ar fi putut întâmpla. De atunci Hailey încearcă să fie mult mai atentă cu viața sa. Diva a derulat și o campanie de conștientizare.

Hailey spune că este recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-a primit în această perioadă de la soțul său. Justin Bieber i-a fost mereu alături și a încercat să o susțină pentru a se recupera mai ușor. Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit în anul 2018 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Fanii așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să anunțe un copil. Justin a declarat în trecut aptul că își dorește să fie tată. Artistul spune că va aștepta până ce soția sa, Hailey Bieber, va fi pregătită să facă acest pas.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×