Reclamă

Turneul mondial al lui Justin Bieber a fost anulat după mai multe amânări. Artistul le oferă fanilor banii înapoi

Turneul mondial al lui Justin Bieber a fost anulat după mai multe amânări. Artistul le oferă fanilor banii înapoi. Spectacolele din turneul Justice au fost anulate în toate orașele.

Publicat: 2 martie 2023, 12:03

Justin Bieber s-a retras oficial din turneul său mondial „Justice”. Un anunț pe pagina de Twitter a turneului a confirmat că spectacolele finale nu vor avea loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul mondial al lui Justin Bieber a fost anulat

„Justin Bieber a ANULAT oficial datele rămase ale turneului său Justice World Tour. Înregistrați-vă la punctul dumneavoastră de achiziție pentru rambursări pentru biletele spectacolului.”

Justin Bieber a spus în septembrie că va „face deocamdată o pauză de la turnee”, pentru a se concentra asupra sănătății sale. Artistul a făcut anunțul într-o postare pe rețelele sociale, adăugând că spectacolul „a luat un adevărat tribut” de la el.

Justin Bieber, în Los Angeles, cu un look casual
Justin Bieber a apărut cu o constelație de stele pe față / Getty Images

Vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce a reluat turneul, care era deja amânat de mai multe ori, după ce cântărețul a fost diagnosticat cu o tulburare rară care i-a paralizat jumătate din față.

Reclamă

Bieber a susținut șase spectacole live în Europa, urmat de Rock in Rio. Cântărețul a spus: „După ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a depășit și mi-am dat seama că trebuie să-mi pun sănătatea pe primul loc chiar acum. Știu că o să fiu bine, dar am nevoie de o pauză în acest moment.”

Recent, Justin a fost fotografiat cu mai mulți plasturi în formă de stele pe față. Fanii au considerat atunci că sunt noile tatuaje ale artistului. Cu toate acestea, stelele au efect medicamentos.

Potrivit publicației Mail Online, stelele negre de pe chipul lui Justin Bieber sunt niște plasturi. Aceștia au efect antiinflamator pe zonele afectată de sindromul Ramsay Hunt. Plasturii reduc aspectul inflamat al zonei în care sunt aplicați și micșorează petele.

Reclamă

Justin Bieber suferă de sindromul Ramsay Hunt

În iunie, Bieber a dezvăluit că suferă de sindromul Ramsay Hunt, care provoacă paralizie facială și afectează nervii feței.

Bieber ar fi trebui să se întoarcă pe scenă luna acesta pentru a-și promova cel mai recent album în cadrul turneului Justice World Tour. Artistul a declarat că a făcut eforturi considerabile pentru a se întoarce pe scenă. Cu toate acestea, boala și-a spus cuvântul asupra sa, iar starea lui de sănătate este tot mai gravă, spun specialiștii.

În timpul unui spectacol din Brazilia, Bieber a început să se simtă din nou rău pe scenă.

Atunci artistul a făcut noi dezvăluiri privind starea sa de sănătate. Sindromul Ramsay Hunt este marcat de o erupție dureroasă în jurul urechii, pe față, dar și pe gură. Acesta se manifestă când virusul varicelo-zosterian infectează un nerv al capului. Din nefericire această infecție poate duce inclusiv la paralizia facială.

Bieber ar fi urmat să urce pe scenă în mai multe țări din întreaga lume. Justin era așteptat în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Italia, Polonia, Olanda și multe alte țări. Fanii artistului speră ca acesta să se însănătoșească și să se întoarcă pe scenă cât mai curând.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×