Reclamă

Jennifer Garner i-a dat o mână de ajutor unui bărbat fără adăpost. A vrut să-i dea pantofii ei fără să stea prea mult pe gânduri

Jennifer Garner i-a dat o mână de ajutor unui bărbat fără adăpost. L-a ajutat să se încalțe fără să stea prea mult pe gânduri. Gestul ei emoționant a intrat rapid în atenția presei din întreaga lume, iar actrița a avut mereu un fotograf pe urmele ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 septembrie 2023, 7:07

Actrița în vârstă de 51 de ani a fost văzută conversând cu un bărbat într-un scaun cu rotile înainte de a-i oferi un pachet cu articole esențiale pentru îngrijire în parcarea unei plaje din Santa Monica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată ce a observat că era desculț, a sărit din mașină pentru a-l ajuta să-și pună o pereche de șosete. Actrița chiar a încercat să-i dea pantofii din picioarele ei, dar din păcate nu i s-au potrivit, fiind o mărime prea mică.

Jennifer Garner i-a dat o mână de ajutor unui bărbat fără adăpost

Vedeta, care a avut recent un moment de afecțiune cu fostul ei soț, Ben Affleck, cu o zi înainte, i-a oferit cu generozitate și mâncare și niște bani. Într-un clip, ea a fost văzută discutând cu bărbatul și spunând că vrea să-i cumpere o pereche de pantofi. Ai ei aveau o mărime prea mică, scrie DailyMail.

Garner a fost apoi auzită în videoclip, cerându-i fotografului care era pe urmele ei să o ajute să schimbe hainele bărbatului fără adăpost cu niște haine curate.

În clip, ea a fost văzută arătându-i articolele din punga cu bunătăți ambalate cu grijă și deschizând un pachet de mâncare pe care ulterior i l-a și înmânat.

Reclamă

Mama a trei copii părea să se bucure de o plimbare pe plajă. Pe drumul ei de întoarcere acasă s-a oprit să-l ajute pe bărbat.

Ea a fost văzută îmbrăcată în haine de antrenament. Fosta soție a lui Ben purta un tricou alb, colanți, precum și o șapcă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jennifer Garner s-a descălțat și vrea să-i ofere unui om al străzii adidașii ei
Odată ce a observat că era desculț, a sărit din mașină pentru a-l ajuta să-și pună o pereche de șosete / Profimedia Images

Jennifer Garner lucrează cu organizația Salvați Copiii

Îndrăgita și premiată actriță este cunoscută pentru că faptul că se implică adesea în acțiuni caritabile. De peste un deceniu, ea a lucrat cu Salvați Copiii, o organizație nonprofit globală dedicată sănătății, educației și protecției copiilor.

Într-un interviu pentru Southern Living, publicat în noiembrie 2022, ea a vorbit despre modul în care și-a dorit întotdeauna să dea o mână de ajutor celor aflați în nevoie din cauza modului în care a crescut.

Ea a spus pentru presa că a crescut într-o zonă rurală din Virginia de Vest. Garner a explicat că își donează timpul și efortul pentru că a văzut efectele devastatoare ale sărăciei în jurul ei.

„Deși nu am crescut săracă, am fost înconjurată de asta”, a spus ea. „Și mereu am spus că sunt o generație și un strigăt îndepărtat de sărăcia rurală”.

Din acest motiv, ea a explicat că a căutat organizație Salvați Copiii. Ea consideră că „ei sunt cu siguranță liderii care ajută copiii din America rurală”.

„Am lucrat cu Salvați Copiii în ultimii 14 ani”, a spus ea pentru presa.

„Și i-am vânat când cercetam ce organizație avea cea mai mare eficacitate în America rurală”, a continuat ea. „Pentru că am crescut în Virginia de Vest, unde cunoșteam niște copii care chiar aveau nevoie de o mână de ajutor.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×