Reclamă

Marc Anthony s-a sărutat pasional cu Nadia Ferreira. Soția cântărețului este mai tânără cu 31 de ani decât acesta

Marc Anthony s-a sărutat pasional cu Nadia Ferreira. Cei doi au fost surprinși de fotografi pe covorul roșu. Cântărețul s-a mândrit să pozeze alături de soția sa. Nadia este mai tânără cu 31 de ani decât Marc.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 octombrie 2023, 6:33

Marc Anthony este unul dintre artiștii care se mândrește cu cele mai frumoase femei. Acesta a fost căsătorit în trecut de trei ori, iar femeile din viața sa au fost întotdeauna elegante și diafane. Anthony a fost căsătorit în trecut cu Dayanara Torres, câștigătoare Miss Univers, a avut o căsnicie frumoasă cu Shannon De Lima, însă de departe cea mai superbă femeie din viața sa a fost Jennifer Lopez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marc Anthony s-a sărutat pasional cu Nadia Ferreira

Marc Anthony și Nadia Ferreira trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Modelul, în vârstă de 24 de ani, se bucură de toată atenția pe care o primește de la soțul său. Cei doi îndrăgostiți au pozat împreună pe covorul roșu de la Latin Music Awards.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Marc Anthony și Nadia Ferreira în timp ce se țin în brațe și se sărută
Marc Anthony și Nadia Ferreira trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au căsătorit în 2023 / Profimedia Images

Tânăra soție a artistului a radiat de fericire. Aceasta și-a făcut prezența într-o rochie. Imaginea ei a fost una elegantă, dar în și diafană. Nadia a optat pentru o rochie într-o nuanță de verde, completată cu paiete și perle. Rochia superbă a avut o crăpătură amplă pe picior.

Reclamă

Părul a ales să-l prindă într-o coadă lejeră, în timp ce machiajul a fost unul elegant, de seară. Tânăra a pozat alături de soțul său întreaga seară. Marc a ales un costum care să se asorteze cu ținuta partenerei sale. Diferența de înălțime nu i-a oprit pe cei doi din a-și oferi atingeri tandre.

Paparazzi i-au pozat în timp ce se sărutau cu patos pe covorul roșu. Marc, în vârstă de 55 de ani, este încântat de căsnicia pe care o are. Anul trecut, Nadia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume primul ei copil alături de Marc.

Copilul este cel de-al șaptelea pentru Marc Anthony. Cei doi îndrăgostiți au fost în trecut felicitați de fosta soție a artistului. Jennifer Lopez are alături de Marc doi copii, Emme și Max. Foștii soți păstrează o legătură de prietenie și își cresc copiii cât mai frumos.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Marc Anthony

Artistul internațional este cunoscut pentru faptul că a avut mereu alături femei superbe. Actuala soție a acestuia este considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood.

Tânăra a primit titlul de Miss Paraguay în anul 2021. La Miss Universe ea a fost cu doar în pas în urma lui Harnaaz Sandhu. Tânăra este recunoscută pentru aparițiile sale la concursurile de Miss. De altfel, aceasta a re o carieră de succes în lumea modelingului.

De-a lungul timpului a defilat pentru Custo Barcelona la Săptămâna Modei de la New York. Aceasta a lucrat pentru mai mulți designeri de top, printre care și Tommy Hilfiger și Balmain.

Nadia a pozat pentru mai multe reviste de modă din lume și și-a construit cariera pas cu pas. Aceasta este inclusiv membru al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Aceasta activează ca avocat al dezvoltării durabile și sustenabile. Bruneta nu este doar frumoasă, ci și extrem de inteligentă. Nadia se bucură acum de atenția pe care o primește după căsătoria sa cu Marc Anthony.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×